Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom fysisk og kjemisk forandring

Change er forandring, så hvorfor trenger du å bry deg med fysiske eller kjemiske forandringer Endring skjer i begge prosessene, rett. ? Det er imidlertid flere forskjeller mellom fysisk og kjemisk forandring. Og det er viktig å identifisere dem for å bedre forstå tilstand av materie eller substans.
Først av alt, når fysisk endring skjer i et stoff, vil du ikke kunne opprette et nytt stoff. stoffet vil forbli i sin opprinnelige tilstand. I kontrast, når kjemisk forandring skjer i stoffet, vil du kunne produsere en annen type stoff. Det betyr at du vil miste det opprinnelige stoffet, og en ny vil danne. Basert på denne forutsetningen, noe fysisk forandring som skjer i saken eller stoff er fullstendig reversibel. men når en kjemisk forandring skjer, vil du ikke kunne omgjøre eller oppheve forvandlingen. kan for eksempel vann fryse så flytende kan vende seg til solid, men stoffet er fortsatt vann. Du kan frigi is å gå tilbake til flytende form av vann. Men hvis du brenner papir, vil du få en ny substans som kalles aske. Du kan ikke " un -burn " Ask for å forvandle den tilbake til papir.
En annen stor forskjell mellom fysisk og kjemisk forandring er hastigheten på transformasjonen. fysisk endring skjer raskere og noen ganger umiddelbart. De fleste kjemiske endringer, derimot, tar lengre tid å bli merkbar. du kan krølle en blikkboks, og du vil umiddelbart se fysisk endringer Men korrosjon av tinn kan forekommer svært langsomt, det vil ta lang tid før du ser utseende rust på kan.
Det er stor forskjell mellom fysiske og kjemiske forandringer. Med fysisk forandring, er du ikke gjør den opprinnelige molekylære sammensetningen av stoffet. Men med kjemisk forandring er den molekylære strukturen blir forvandlet dermed deg vil få en ny substans.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------