Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom EIK og FURU

eik og furu er to tre varianter som ofte brukes til å lage møbler. Er det få likheter mellom disse to tre varianter. Så det ville være lettere å identifisere hvilken som er eik og hvilken som er furu.
første er eik parkett, mens furu tilhører mykt tre varianter. det betyr at eik er tyngre og er mer slitesterkt. på den annen side er furu moderat tung og betydelig lettere enn eik. har imidlertid furu utmerket stivhet som gjør det å motstå støt.
<- ! adsensestart-> Oak tree vokser veldig sakte, mens furu har en raskere veksttakt Denne karakteristikken påvirker kostnaden for hver tre ulike Eik er dyrere fordi dyrkerne investere en. mye tid å stelle treet. Og fordi furu vokser raskere, dyrkere er i stand til å selge dette treet variasjon til en billigere pris.
eik har generelt rød farge. derfor eik møbler har vanligvis mørkere fargetoner og farger. furu har en kremhvit farge. Noen furu varianter er veldig hvite, mens det er også varianter som er gulaktig.
Begge tre varianter ferdig ganske godt. imidlertid eik normalt beiset for å forbedre sine mørke fargetoner, mens de fleste møbler beslutningstakere avslutte furuskog med lakk bare for å opprettholde sin rene hvite fargen.
Oak brukes primært for å lage tradisjonelle møbler. den distinkte farge og mønster av eik gjør dette treet ideelt for tradisjonelt utformede møbler. Fordi eik er sterkere og slitesterkt, er det også brukt som gulv og for skipsbygging. Pine på den andre siden brukes til å lage moderne lyse møbler. Pine stoler, bord, skap, senger, og gyngestoler er veldig vanlig nå til dags.
Eik og furu er begge stødige tre varianter. Imidlertid gjøre ta note det eik er tung, mørk farget og slitasje motstandsdyktig mens furu er lett, hvitaktig, og kan bedre motstå eller absorbere støt.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------