Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom DVERG og DVERG

Dwarf og dverg blir noen ganger brukt synonymt. Det er fordi disse to begrepene refererer til folk som er vertikalt utfordret. Men vilkårene dverg og dverg er ikke like. De er helt forskjellige fra hverandre. her er noen store forskjeller mellom en dverg og en dverg.
Først av alt, du må være forsiktig når du bruker disse begrepene når man snakker om vertikalt utfordret enkeltpersoner. dverg regnes ikke politisk korrekt og har nedsettende konnotasjon. Blant fellesskapet av vertikalt utfordret enkeltpersoner, er begrepet dvergen ikke støtende.
I form av fysiske egenskaper, refererer begrepet dvergen til veldig korte personer med uforholdsmessig kroppen. En dverg kan ha en normal størrelse hode, men med svært korte armer og små hender. i kontrast er en dverg en person med svært kortvokste, men har proporsjonal kropp. grunn av disse særtrekk, er det ingen tilhørende problem med veksten av en dverg mens veksten av en dverg kan forårsake uførhet. En dverg person har en medisinsk tilstand som kalles dverger. Dette skyldes en genetisk lidelse. Mellomtiden, en dverg som regel arver tilstanden fra hans eller hennes foreldre. Det kan også være forårsaket av underernæring.
Fordi dverger er en spesifikk medisinsk tilstand, kan en dverg lider mange fysiske og helsemessige problemer. Det bør bemerkes at en dverg er en person i perfekt helse. En dverg kan lide fra misdannede bein og ledd, nerver, og mulig forvirring av organer. Disse forholdene vil ikke skje med dverg folk.
En dverg kan korrigere tilstanden gjennom operasjonen. En prosedyre som kalles lem forlengelse kirurgi er vanligvis utføres. En dverg kan legge til flere inches til hans eller hennes høyde ved å ta hormonelle kosttilskudd og riktig ernæring.
Dette er egenskapene som skiller en dverg fra en dverg. Gjør ta oppmerksom på at sosialt akseptable termen for vertikalt utfordret enkeltpersoner er dverg og ikke dverg.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------