Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom tegn og symptomer

Selv om tegn og symptomer beskriver de samme forholdene, disse to er forskjellige på mange egenskaper. Mens skiltene er hva en lege ser, symptomene er hva en pasient opplever. Et symptom kan defineres som en av tegnene på en sykdom. mellomtiden er tegn bestemt angivelse av en bestemt sykdom.
Mens skiltene er den fysiske manifestasjonen av skade, sykdom eller sykdom, kan symptomene beskrives som hva en pasient opplever om skade, sykdom eller sykdom. Når pasienten merker symptomer, er det de andre, spesielt lege eller lege som merknader tegn. En høy temperatur, rask puls, lavt blodtrykk, åpent sår og blåmerker kan kalles som tegn. Frysninger, skjelving, feber, kvalme, risting og svimmelhet er symptomene.
Mens skiltene er objektiv, symptomer på den annen side er subjektive. skilt kalles objektiv i den forstand at de kan bli følt, hørt eller sett. blødninger, blåmerker, hevelse og feber er tegn. Symptomer er subjektive i den forstand at de ikke utad synlig for andre. Det er bare pasienten som oppfatter og opplever symptomene.
Det er først når pasienten opplever visse symptomer at han eller hun nærmer seg en lege. Symptomer hjelpe legen diagnostisere problemet. Siden symptomene er ikke synlige utad, er det viktig at pasienten være så beskrivende, slik at legen eller legen kan være i stand til å vurdere og evaluere symptomene. symptomer kan også defineres som hva pasienten rapportene, men som kan ikke verifiseres. trøtt, svimmelhet og ha smerter er noen av symptomene, som ikke kan verifiseres. Men tegn på den annen side kan verifiseres. Skilt kan måles i en klinisk setting. Høyt eller lavt blodtrykk, rask puls eller feber, kan måles.
Symptomer er vage, men skiltene er synlige. Sign er bare en objektiv indikasjon på noen medisinsk faktum som kan oppdages av en lege. Disse tegnene kan ikke ha noen mening for pasientene, men de er vesentlig for en lege å diagnose det medisinske forhold.
Man kan beskrive symptom som en som oppleves og rapportert av en pasient. Imens legen oppdager tegn på en sykdom under en pasients undersøkelse.
Sammendrag
1. Tegn er hva en lege ser, symptomene er hva en pasient opplever.
2. Mens skiltene er den fysiske manifestasjonen av skade, sykdom eller sykdom, kan symptomene beskrives som hva en pasient opplevelse om skade, sykdom eller sykdom.
3. tegn er målsetting. Symptomer på den annen side er subjektive
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------