Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom python og anakonda

Pythons og anacondas er uten tvil de største slangene i verden. Tror noen mennesker at anakonda og Python er en og samme. Men anacondas og pytonslanger tilhører to ulike familier av slange.
anacondas tilhører Boa familien og finnes i Sør-Amerika og Amazonas -bassenget. En Python tilhører familien Pythonidae. Det prowls den tykke og tett skog av Sør- Asia, Sørøst -Asia, og Sub-Sahara Afrika.
Anaconda er den tyngste og største slangen i verden. På den annen side er python uten tvil den lengste slangen i verden. En anakonda kan veie så mye som 550 pounds eller mer, og kan vokse opp til 25 fot. I motsetning kan python vokse som lenge 33 fot eller mer. vil imidlertid en 20- fots anakonda oppveier en mye lengre pytonslange. Anaconda er ikke en kresen eater. så lenge byttedyr kan bli overmannet, så er det inkludert i Anaconda menyen. faktisk kan noen anacondas overmanne en krokodille og spise den hel. python er imidlertid litt kresen med sitt valg av mat. Denne gigantiske slangen elsker å spise pattedyr og fugler bare.
Anaconda er akvatisk og bor i myrer, sumper og elver. Det kan svømme godt. Anaconda øyne er plassert på toppen av hodet. Dette gjør at slangen til å se preys mens neddykket i vannet. mellomtiden elsker python til å sette seg på trær og opphold på tørrere land. Denne slangen kan se i mørket. det er derfor det kan bakholdsangrep uheldige pattedyr og fugler om natten.
Anaconda biter byttet og drukner det stakkars dyret i vannet. Den python, derimot, constricts og knuser dyr før å spise dem.
Disse to slangene anses gigantene. Men husk at anacondas er tyngre og bulkier mens pytonslanger er lengre og mer smidig.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------