Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom prærieulv og ulv

En prærieulv ser ut som en ulv, men faktum er at både ulv og coyoter har mange forskjeller mellom dem. Noen ganger Coyotes er referert til som " bjeffende hunder " og hører til hundefamilien. røde ulvene er de artene som ligner Coyotes mest.
i motsetning til en ulv, har en coyote en buskete, tykk hale, som den holder lav til bakken. Wolves har generelt grått, sort, eller hvit pels og er større i størrelsen enn de Coyotes. Når en voksen coyote veier rundt 10 kg, kan en ulv være rundt 25 kg. Strekningene mellom coyote er synlig tynnere enn en ulv.
Coyotes er stort sett funnet i det sørlige, sentrale og vestlige Canada. Wolves kan bli funnet i Alaska,, Labrador nordlige USA, og Yukon territorier. Coyotes er generelt ansett sjenert og ikke- konfronterende og deres viktigste matvarer er mindre dyr som mus og kaniner, viss vegetasjon, og kadaver. de ofte jakter i par og byttedyr på dyr som hjort når sammen. Wolves, derimot, jakte på større dyr som geit, sau, og elg og jakter i flokk. De bruker metoden for duft merking for å bestemme deres territorier og spore opp preys. Noen ganger Coyotes kan bli funnet i de mindre menneskelige bebodde steder, men vanligvis ikke forårsake noen skade beboerne der. Faktisk Coyotes er nyttig for oss mennesker til en grad. de tære på de små gnagere, som ødelegger dyrking. Disse dyrene blir ofte betraktet intelligent og tilpasningsdyktig. Men det kan angripe og mate på fjørfe og kjæledyr fugler, hvis venstre ubemerket. å holde disse dyrene vekk fra kjæledyr, kan du bruke lyse lommelykter, lage høye lyder for å skremme dem bort, og holde kjæledyr i trygge bur eller gjerder. Wolves er også hemmelighetsfull og kjøre på å se folk. Å holde ulvene unna dine omgivelser, alltid opprettholde rene og sikre omgivelser. Imidlertid Coyotes anses å være mer tilpasningsdyktig for mennesker enn ulv. De vanligvis ikke angripe mennesker på grunn av sine små størrelser og sjenert atferd.
Wolves hyle å kommunisere med de andre medlemmene i pakningen og andre pakker. de har også hyle å tiltrekke maker, når de våkner, og når de aner fare. er de hyler eller bjeffer av prærieulver høy pitched og lang stigende og fallende notater. Folk refererer til samtaler av prærieulver som yips og yelps
Oppsummering : Er
en Wolves større enn Coyotes
2 Coyotes har. buskete haler enn ulver, og ofte holder det lavt til bakken.
tre. Wolves jakter i flokk, mens Coyotes jakter primært i par.
4. Coyotes er mer tilpasningsdyktig til mennesker enn ulv.
fem. En ulv i samtaler er betegnet som hyler, mens det av prærieulver betegnes som hyler, yelps, og yips avhengig av vekst og fall notatet.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------