Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom prærien hund og Groundhog

amerikanske landskapet er fullt av varierende størrelse pattedyr som fare avsted og hule, og ellers kjøre om. Disse dyrene er mer sannsynlig enn ikke medlem av Sciuridae familien, en klassifisering som omfatter Chipmunks, ekorn, prærie hunder, Groundhogs og murmeldyr, blant andre. Sciuridae har mange av de samme egenskapene hele familien, inkludert kosthold og atferd, men to ofte forvirret dyr, prærien hund og Groundhog faktisk har mange forskjeller.
Fysisk beskrivelse
Prairie Dog har vokse til seksten inches i lengde og kan veie opp til tre pounds. De har en pinne kropp og en forholdsvis kort og tynn hale som er mindre enn en fjerdedel av lengde på kroppen hans. pelsen på prærien hunden er spraglete brun for å gli inn i sine omgivelser. Du vil ofte se prairie hundene sitter på huk.
Groundhog ' er det største medlemmet av familien sin. det blir så lenge tjueseks inches og veie opptil ni pounds. Groundhogs er bygget for å grave. De har kraftige klør og tykt muskuløse underarmer. De skiller seg fra andre Sciuridaes fordi deres ryggraden er litt avrundet. Deres strøk er gråbrun og har to lag for ekstra isolasjon i vintermånedene. Habitat
Prairie Dog »er funnet i den vestlige halvdelen av Nord-Amerika, strekker seg fra slettene i Canada ned til Mexico. Som navnet tilsier, de foretrekker flate land.
Groundhog ' finnes over nesten hele Nord- Amerika som de ikke krever like mye flat prærie at deres fettere gjøre.
Behavior
Prairie Dog "leve i kolonier. Disse koloniene eller tettsteder er veldig store og kan noen ganger dekke over hundre dekar. bor de i polygame familier som ly sine unger for første tre år av livet sitt. de beiter ned området rundt hulene sine, alltid holde seg nær hjemmet base for beskyttelse. de er felles dyr, og mens noen er beitende andre prærie hunder vil holde vakt for rovdyr og lyd en alarm som sender alle dyrene inn i sin hule for sikkerhet.
Groundhog ' også bor i hulene, men ikke i store kolonier. På det meste vil tre eller fire Groundhogs okkupere samme hule. hule brukes til dvale om vinteren, samt for generell sove og å heise unge i løpet av våren og sommeren. i tillegg til å gå inn i hulene sine for deres beskyttelse, har Groundhogs også blitt sett klatrer i trær eller svømme for å unnslippe rovdyr.
Oppsummering :
en Groundhogs og prærie hunder er begge medlemmer av samme familie.
to. De ligner i farge og kroppsform, men skogmurmeldyret er mye større.
tre. Prairie hunder og Groundhogs både bor i hulene, men prairie hundene koble hulene sine til store kolonier mens Groundhogs foretrekker å leve på egenhånd.
4. Groundhogs finnes over hele Nord-Amerika og bekjempe kulden av dvale mens prairie hundene foretrekker mer tempererte flatland.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------