Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom giftig og giftig

Tenk deg at du har blitt bitt av en slange. Eller tenk på at barnet fikk under vasken og uhell noen blekemiddel. Så forestill deg at du var på tur i skogen og er nå dekket med en flekkete, kløende rosa utslett. Hvis noen av disse scenariene faktisk skjedde, ville du være mer opptatt av å søke medisinsk behandling i stedet for å prøve å skjelne hvis du hadde møtt en giftig eller giftig stoff. Oppriktig talt, er det få forskjeller mellom giftig og giftig, men de kan bli funnet hvis du ser på historien og biologi toksisitet og gift.
Definisjon av giftig og giftig
giftig " refererer til tilstanden av et stoff, og i hvilken grad det kan skade deg eller noen annen organisme eller system. I dagligspråket bruk, kan giftig referere til biologiske organismer og ikke-biologiske stoffer, sistnevnte i en mer allegorisk sammenheng.
Giftige ' beskriver stoffer som vil forstyrre organismer, vanligvis i en skadelig måte. Poison innebærer en høy giftighet, selv om noen av stoffene er teknisk giftig hvis tatt i en stor nok dose. Poison alltid refererer til biologiske organismer. Giftig og giftig i historie
giftig " som arbeidstaker og forbruker beskyttelse lovgiver trådte i kraft i løpet av det 20. århundre, ble mange stoffer merket giftig og ikke- giftig. Standarder for tiden varierer mellom USA og EU, men fra 2008 har det vært gjort til globalt harmonisere alle toksisitet stemmer.
giftige 'med en giftig substans til å drepe en fiende har lenge vært en favoritt tema litteratur og politikk siden antikken. En av de mest kjente giften episoder i historien var Sokrates og hans hemlock. Urter som belladonna har lenge vært uoffisielt kjent for sine giftige egenskaper, men bare som lovgiver på giftighet funnet sted, har nivåene av toksisitet i naturlig forekommende giftstoffer vært dokumenteres.
eksponering for giftige og giftige stoffer
giftig " Stort sett alt som forårsaker du skade kan være giftig. Dette kan variere fra kronisk eksponering for kjemikalier slik som asbest eller kvikksølv, akutt eksponering forårsaket av et insekt eller slangebitt, eller enhver fysisk handling som forårsaker du skade, slik som å bli truffet i hodet eller bli utsatt for kulden.
Giftige -effekter kommer fra inntak eller absorpsjon av noe skadelig i systemet ditt. er Cyanide og arsen brukte forgifter i verden av detektiven litteratur. Langvarig innånding av giftige gasser som karbonmonoksid også inngår som en giftig substans
Oppsummering :
en giftig og giftig hovedsak referere til noen substans eller en handling som vil føre deg eller noe annet skade Disse vilkårene er ofte brukes om hverandre.
to. Toxic har en bredere definisjon, mens giftig vanligvis refererer til bare biologiske midler.
tre. Poison har lenge vært et våpen av valget for menneskeheten mens giftige substanser ble nylig klassifisert og regulert.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------