Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom ekorn og jordekorn

I bakgårder gjennom USA kan du finne små skapninger løper rundt. Høyskoler, spesielt de prikkete med gamle bestand av trær er spesielt favoritt tomter. Disse dyrene blir ofte betraktet søt og noen ganger tenkt å være en plage. Når du blir kjent med dem, de er lett gjenkjennelig. de er ekorn og gjengen.
Basic Utseende
Squirrel "kommer i en rekke av farger som spenner fra svart, til grå, til rød, til brun. Det er enda sjeldne albino ekorn. Det mest karakteristiske kjennetegn for ekorn er den store buskete halen som nesten dobler lengden på dyret. De har kraftige bakbein som er lengre enn sine foran seg. øynene er store og plassert på hver side av hodet og ørene er forholdsvis stor og stå rett opp.
Chipmunk "kan bli gjenkjent av sin unike farge og stripe mønster. hoveddelen av en jordekorn er en varm brun farge. kjører ned ryggen er vekslende sorte og hvite striper. Chipmunks er generelt mindre enn ekorn. Er halene ganske kort i forhold. Den grunnleggende kroppen form av en jordekorn er det samme som et ekorn.
Mange av disse likhetene kommer fra det faktum at gjengen og ekorn begge tilhører familien Sciuridae. Habitat
Squirrel 'finnes over hele Nord-Amerika, Europa, Asia, og enda noen deler av Afrika. de spenner fra typiske Eastern Grey ekorn mest vanlig i USA til mindre rød og svart ekorn i andre deler av verden. De vanligste liker et miljø med masse trær, men ekorn har tilpasset seg både marginal og urban livsstil.
Chipmunk " er stort sett funnet i Nord-Amerika. Det er en art som finnes i nordøst Asia, samt. Chipmunks liker også å bo i skogen, men kan finnes i forstedene eller tettsteder som har trær
Diet
Ekorn »ikke kan spise gress eller andre cellulose rik mat. stedet har en diett av nøtter, frø, sopp og belgfrukter. Ekorn er også kjent for å spise insekter og selv små virveldyr om de er skikkelig sulten.
Chipmunks »er også altetende som spiser nøtter, grønt, egg, insekter og sopp.
i populærkulturen
Squirrel 'kan bli funnet spille viktige roller i mange barnebøker som Redwall serien, The Chronicles of Narnia, og Watership Down.
Chipmunk " Disneys Snipp og Snapp og tegneserie Alvin og gjengen er de to mest populære tilfeller av gjengen i kulturen vår.
Sammendrag :
en Chipmunks og ekorn kommer fra samme familie, og derfor har lignende dietter og habitat preferanser.
to. Den enkleste måten å fortelle en jordekorn fra et ekorn er ved å se etter den store buskete halen av et ekorn.
tre. Fordi chipmunks og ekorn er så godt-tilpasset til å leve side om side med mennesker, har de funnet veien inn i mange av våre historier og TV-serier.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------