Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom crunches og sit ups

Crunches og sit ups er de vanligste økter i en øvelse rutine. Begge disse er svært effektive for magen og brenne opp en betydelig mengde kalorier og fett. Om folk ofte vurdere crunches og sit ups som det samme, begge er forskjellige.
crunch er et arbeid ute som også er kjent som krølle opp. det er veldig nyttig i stramme og styrke magemusklene. En sit up er mer effektiv på armene, ryggen, og rumpe
Når du gjør en sitte opp, ligg deg ned med ryggen på gulvet og berøre knærne med albuene. I denne prosessen, føttene dine er fast på bakken og bak stiger mot knærne, med rumpa fungerer som det sentrale punktet. Og mens de gjør crunches har du også samme stilling som for en sit up. men forskjellen er at du bare knase litt med ryggen og magen du trenger ikke forlate gulvet, men heve den øvre ryggen litt i prosessen
Sit ups er mer stressende enn. crunches. Dette skyldes det faktum at du må heve hele ryggen opp fra gulvet mens du gjør en sitte oppe. Crunches kan gjøres i Sit opp stillingen eller ved å øke bena i luften. Du kan også bruke gymnastikkballer og vekter mens du gjør crunches. Disse øker motstanden. I et crunch, som korsryggen ikke forlater gulvet, forkaster det noe bevegelse i hofte flexors og gjør hele prosessen konsentrat på magen. Du kan øke vanskelighetsgraden på knase med å ligge på en benk avvist. det er ulike typer crunches som reverse crunch, drage flagg, kronglete crunch, og Thai crunch. Crunches er faktisk delvis sit ups.
Sitt er mer en styrke øvelse for magen og hip flexors. Sit ups kan ikke være behagelig for alle som det innebærer litt av påkjenning å heve hele kroppen over baken. Hvis ikke utføres riktig, sit ups kan skade ryggraden og blant vertebrale plater. det anbefales ikke personer med svake magemusklene gjøre aggressive sit ups i en treningsøkt. full sit ups anses risikabelt for ryggraden.
Både sit ups og crunches er involvert i muskel bygging og toning øvelser. Sendes morgenen, før frokost, er den beste tiden å gjøre begge disse øvelsene. Når du gjør det før frokost, vil du ikke føle deg tung eller hard i magen området og kan gjøre øvelsene mer effektivt.
Sammendrag
en. forskjellen mellom crunches og sit ups er i holdning og stress nivå. crunches er som delvis sit ups.
to. I crunches, ? du bare knase kroppen din, i sit ups du må heve hele ryggen å berøre knærne med albuene.
tre. Sitt opp er mer en styrke øvelse.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------