Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom brannfarlige og brennbare

Vanligvis mennesker står overfor dilemmaet om hvordan man kan måle og klassifisere disse to begrepene. Ja, det er mulig å presse ønsket fakta på grunnlag av stoffer som er " brannfarlig" og de er " antennelig '.
varmen fra forbrenning av stoffer er beregnet ved en metode som kalles kalorimetri. konseptet søkt å formulere varmen forbrenningen er ganske enkel. En ekte kalorimeteret arbeider med hjelp av en beholder som inneholder et stoff av anerkjente egenskaper. Den sikre materiale som varmen av forbrenning skal beregnes vil bli brent sakte og på en slik måte at hele varmen automatisk blir overført til stoffet i beholderen. Temperaturen av stoffet inne i containeren vil øke og varmen og forbrenningen kan enkelt beregnes.
For å beregne antennelighet av et stoff /materiale, må det sendes gjennom prosessen med ilden testing. Hvis vi snakker om internasjonale standarder, så er det mange prøveprotokoller å kvantifisere graden av brennbarhet. De rangeringer av stoffene /materialer oppnås etter brann testing. Disse karakterene er brukt for å forberede byggeforskrifter, brann koder og forsikring krav. Slike koder er også viktig under lagring og håndtering svært brennbare stoffer. mange forholdsregler bør tas under lagring slike stoffer inne og utenfor bygningskonstruksjoner. Nødvendige tiltak er også tatt mens bærer slike materialer på lufttransport. Brannfarlig er et materiale som lett antennes etter normale forhold og ved hjelp av minimal antennelseskilde. Bare en gnist er nok nok. Et ideelt eksempel for brennbare substanser er propan.
Brennbare materialer kan omfatte alt som vil brenne. Propan kan også plasseres i samme kategori, men mer frodig forhold er nødvendig for en ideell brennbart materiale til å brenne. En enkel gnist er definitivt ikke nok. papir eller tre kan være ideelt eksempler på brennbare materialer.
i konklusjonen, kan vi si at forbrenning måles ved hjelp av kalorimetri. Antennelighet beregnes ved hjelp av ild testing. Alle brennbare stoffer er sikkert brennbart, men alle brennbare stoffer er ikke vesentlig brannfarlig.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------