Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom blackhead og en kvise

Blackheads er flat motsetning kviser. Er hudormer ikke infeksjoner som kviser. Nams bare skje i hårsekkene med brede åpninger. Blackheads er tette follikler som er tette med talg og døde hudceller. kjemisk reaksjon skjer når disse tilstoppede innholdet oksyder melanin i hudcellene. Dette vil gi en særegen mørk farge til dette området og disse tette follikler få utseendet av små sorte prikker og er kjent som hudormer. Blackheads er vanligvis sett i oljete områder av huden, spesielt på og rundt nesen. Den pore i huden forblir åpen i tilfelle av blackhead som gjør det å endre farge når de utsettes for luft. Å kjempe mot hudormer, drikke mye vann og spise et sunt kosthold. Oil inntak er ikke forårsake av hudormer, men det er bedre å redusere fet og fet mat. Personer med blackhead har en sensitiv hud, så de burde milde hudpleieprodukter. Sort hode er vanskelig å fjerne når den er utviklet i de varmeste delene av kroppen. Blackheads også oppstå på grunn blotchiness av huden, som er et resultat av over eksponering for sollys. Hudorm kan sees i mennesker i alle aldersgrupper. Det er ikke nødvendig å fjerne hudormer som det ofte fjernet av kroppen selv. Du kan fjerne den også ved hjelp exfoliants, aktuelle retinoider, salisylsyre, blackhead strimler eller kan hentes ut ved hjelp av comedone extractor.
Kviser er infeksjoner som kan oppstå hvor som helst på huden og spredning i de omkringliggende vev når den sprekker. Kviser forårsake rødhet og hevelse på hud. Kviser er konsentrert der det er høy konsentrasjon av olje glands. Høyere konsentrasjoner av olje glands er funnet i ansiktet, ryggen og brystet. Kviser er hevelser som resulterer fra olje, bakterier og døde hudceller fanget i hårsekken. Kviser slutt brast og spredte seg til omkringliggende vev. oljen skilles fra kjertler bærer døde celler til overflaten av huden og hårsekken få Tett resulterer i en kvise
oljen sekresjon skaper et perfekt miljø for bakterier å vokse. bakterien er Propionibacterium som er normalt ufarlig, men i en egnet miljø, vil det føre til betennelse i huden og rødhet i huden. Under overflaten av huden, kan cyster utvikle seg i noen alvorlige tilfeller som vil spre smitte til det omkringliggende vevet. Mange tenåringer lider av kviser på grunn av hormonelle endringer. Regelmessig rensing av huden din vil redusere tilstoppede porer og gjør det lettere for huden å puste.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------