Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom Medicaid og offentlige alternativet

Det er ikke benektes betydningen av god helse. Og det er ikke benektes at god helse kommer i en stor del, fra forebyggende behandling. Men millioner av amerikanere eschew forebyggende behandling hvert år fordi de er uforsikret, og har ikke råd til å betale for å se en lege. samtidig, millioner flere amerikanere er under -forsikret og fortsatt holde seg borte fra en årlig lege besøket fordi de ikke har råd til co- betaler eller de er redde sine premier vil gå opp. Foreløpig er det ett system på plass for å bringe grunnleggende helsetjenester til dem som trenger det mest : Medicaid Avhengig av utfallet av denne Congressional sesjonen det kan fort være en annen helseforsikring valg : Offentlige alternativet
Definisjon
Medicaid 'er en føderal og statlig finansiert program som trekker fra skatteinntekter til å betale for medisinske kostnader for enkelte mennesker som ikke har råd medisinsk behandling.
offentlige alternativet ' er et forslag lovforslag som ville tillate myndighetene å tilby en selvfinansiert helseforsikring alternativ som ville være i direkte konkurranse med private tilbydere.
Den grunnleggende forskjellen mellom Medicaid og offentlige alternativet helsevesenet er at du nå betaler skatt til støtte Medicaid, men du ville ikke å betale en krone for å støtte offentlige alternativet med mindre du velger å bruke det. History
Medicaid ' ble til i 1965, som et tillegg til New Deal trygdelovgivningen. det var ment å gi staten finansierte helsetjenester til visse kategorier av mennesker som barn og gravide kvinner.
Offentlig Option ' blir nå debattert i Kongressens gulvet i 2026nbsp. Det har presidentens fulle støtte og kan bli undertegnet i lov allerede i 2010. Kort tid etterpå, vil enhver forbruker har valget mellom å kjøpe offentlige alternativet helseforsikring fremfor helseforsikring fra et privat selskap.
Intentions
Medicaid 'er et barn av Social Security, og er fortsatt tro mot filosofien at det er plikt til allmennheten for å hjelpe de i nød. Fattigdom er ikke den eneste kvalifiseringskamp for Medicaid, men bare fattige folk er kvalifisert. Vanligvis deler av samfunnet som ikke klarer å hjelpe seg selv, slik som barn, er kvalifisert for Medicaid fordeler, men de kvalifikasjoner varierer fra stat til stat.
Offentlig Option ' vil direkte konkurrere med private forsikringsselskaper til å holde kostnadene nede for forbrukerne. Spesielt på landsbygda, kan forbrukere bare gis ett enkelt valg for deres helseforsikring behov og må derfor betale. Prisantydning Den offentlige alternativet skal fremme konkurranse og stimulere helseforsikring selskaper å være mer effektiv og inkluderende
Oppsummering :
en Medicaid er et helsevesen alternativet som er finansiert av skattebetalerne for å hjelpe neediest medlemmer av samfunnet, mens offentlige alternativet helsevesenet er sponset av staten, men finansieres av premieinnbetalinger til sine brukere.
to. Medicaid er en del av Social Security -pakken, mens offentlige alternativet er en brainchild av det 21. århundre som gir forbrukerne en offentlig eller privat valg når du kjøper helsetjenester.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------