Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom KRåKE og RAVN

Crows og ravner er fugler som er kjent for nesten alle. Selv om begge disse fuglene ser like ut, det er mange forskjeller mellom de to alt fra de fysiske egenskaper til atferd og habitat.
familien på kråker dekker ulike arter av fugler som skjærene, ravn, og Jays. grunn av likheten i utseende, mange bruker navnene på de fuglene galt. den første synlige forskjellen mellom en kråke og en ravn er størrelsen. Ravens er vanligvis større i størrelse enn kråkene. Når en ravn kan bli opptil 64 cm i høyden, spenner en kråke høyde opp til 46 cm. Tilsvarende vingene, føtter og nebb størrelser også forskjellig. Være større i størrelse, ravnene er veldig mye tyngre enn kråkene. alderen spenner fra ravnene er mer enn kråker. Når en kråke lever opp til 8 år, kan en ravn leve opp til 30 år. ravens fjær er skinnende og har en nyanse av lilla når solstrålene faller på det. Men kråkene har vanlig svart fjær som også kan ha lysere tegninger på dem. og snakke om halen, har en ravn hale en trekantet form og det av en kråke er firkantet og jevn. Kråker har tykkere nebb enn ravnene som hjelper dem i matvanene. En annen forskjell i nebbet, er at en kråke har en slags flat nebb mens en ravn har en buet og kraftig en.
hvis du har lyttet til ropene fra begge fuglene, vil du vite at en kråke sound er mer irriterende enn ravner. En ravn har evnen til å imitere visse lyder også. du kan finne galer i hagen din, nabolandene steder, elektriske linjer, og selv i svært travle steder. Men ravnene ikke kan bli funnet sånn. De liker ensomhet og privatliv, og dermed er funnet i skogen og åser hvor befolkningen er mindre eller null. Som habitat, matvanene til ravnene og kråker også er forskjellige. Når kråkene skattekart til frukt, grønnsaker, og andre matvarer i grupper, ravner jakter solitarily. så kråkene er aldri venner av en bonde som det ødelegger avlingene. Selv om begge fuglene er altetende og skattekart på åtsel, ravnene mate mer på carrions, spesielt sau.
det finnes ulike typer av kråker rundt om i verden som de amerikanske kråkene, jungel kråker og åtsel kråker. Tilsvarende er det mange forskjellige varianter av ravner samt
Oppsummering :
En Kråker og ravn varierer i størrelse og ravner er større
to. Ravens har en lilla skinnende fargetone på fjærene når solstrålene faller på dem, mens kråker har vanlig mørke fjær.
tre. er livet spenner av kråker meget mindre sammenlignet med ravner.
4 Crows skattekart i grupper mens ravnene jakter i ensomhet
fem Crows kan bli funnet blant de boliger til mennesker, men ravnene foretrekker å bo. bort i åsene og skog.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------