Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom KANIN og HARE

En kanin og hare har blitt mer eller mindre synonymt for mange. Forskjellen i hovedsak dreier seg sine kroppsbygning, livsstil og matvaner.
Hares er større enn kaninene. de er raskere enn kaniner også. de harene har lengre ører og bakben enn kaninene. er de nyfødte harer dekket med et fullt strøk pels. de kommer ut av deres mødre ' livmor med øynene åpne. de unge blir droppet av sine mødre ved fødselen til en liten depresjon i bakken. En ung hare kalles ofte en leveret.
En kanin er født naken i motsetning til hare og også blinde. En ung kanin kalles bunny. Mor føder de unge i et reir som er nøye konstruert med gress, ømme stilkene og trebark. over denne myke pute, sprer mor et lag av pels som hun tar fra huden hennes. Når kaninen er i redet, den moren er forsiktig nok å pakke det med mer hår og går for å beholde de unge en varm og komfortabel.
kaniner og harer skjønt forskjellige på mange måter gjøre deler mange fellestrekk. Både pattedyr molt håret to ganger i året, på høsten og om våren, som vil bli erstattet med en annen ny strøk av pels. Men her kommer forskjellen i forhold til fargen på pelsen som gjennomgår den sesongmessige endringen. den brune fargen av kaninpels som skjer i sommer endringene i grå de harene som normalt lever slår de kalde delene hvit som snø om vinteren kaniner og harer er nattaktive dyr. de er mest aktive fra tiden som faller mellom skumring og soloppgang. De holder lav på dagtid. Mens kaninene begrave seg dypt nede i hulene eller fordypninger på dagtid, de harene gjemme blant plantene. Løpe de bort når de blir konfrontert med rovdyrene.
kaniner trekk i grupper. Det eksisterer konkurranse mellom de mannlige kaniner innenfor en gruppe til å kreve overtak. Dette er hvordan de prøver å " vinne over " sine kvinnelige kolleger og emergent Victor Mates med de fleste av hunnene i konsernet. hare er i direkte motsetning til selskapelig kaniner. De harene er enslig dyr som lever av seg selv. Den eneste gangen de gruppen opp er for parring. De harene er en fredelig gruppe siden det er ingen " infighting " blant de harer for kameratene.
En hare er i en forstand et vilt dyr. kaninene er tamme og dyrkes som kjæledyr. Mens kaniner fôr på myke og ømme matvarer, hare er " tøff " i at de beiter på harde materialer. Jegere foretrekker hare til kaniner som de er mer smakfull enn kaninene
Sammendrag
en Hares er større, raskere og sterkere enn kaniner. Harene er født med en pelskåpe og kan se mens kaninene er født blind og hårløs.
To. Mens harer lever i vill tilstand, kaniner er domestisert.
3. de harene bo i huler mens kaniner lever i reir bygd over bakken de harene flykte når de støter på fiender
4 er Hares enslig dyr mens. kaniner er selskapelig.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------