Stilling: ovs0 > Mona Nilsen >

Forskjellen mellom IQ og EQ

Begrepet IQ måles som forholdet. Den måler de matematiske og logiske krefter til et individ. Men tiltak EQ den emosjonelle kvotienten av en privatperson. Den måler muligheten av en person til å bruke hans kognitive og emosjonelle intelligens for å få suksess i livet begge? personlig? og? profesjonelt. den måler begreper som intuisjon, empati, stress management kapasitet, fleksibilitet og integritet. I en EQ test, spørsmålene knyttet til følelser og ulike situasjoner, ikke på logikk og resonnement som i en IQ test.
Det er sagt at mens IQ sikrer din suksess i skolen, sørger EQ din suksess i livet. Det fungerer på denne måten. Tenk deg at du finner ut om et problem på kontoret. Du kjenner fakta og årsaken bak svikten. det er din IQ. Når du bruker disse til å motivere dine ansatte, er det din EQ. Hvis du vet fakta, men er ikke i stand til å føle med din ansatte, berate og de motivere dem, har du en lav EQ. når du prøver å overbevise noen av fakta alene, viser det din IQ, men når du appellere til hans følelser og fornuft sammen med bruk av fakta, som er din EQ ! så langt som formalitetene er bekymret, kan resultatet av en IQ test og en EQ test være svært forskjellig. For eksempel barn med autisme har en tendens til å ha en høy IQ, men de har som regel en lav EQ teller.
Din EQ avgjør hvordan du samhandler med menneskene i livet ditt. Og har derfor en dyp betydning på både suksess og lykke. En person med en høy EQ vil vite hvordan å lage et individuelt arbeid ved å appellere til hans følelser og fornuft. Det er hemmeligheten bak suksessen bak hver mann.
den viktigste forskjellen mellom de to er at mens EQ kan læres, er IQ noe at en person er født med. Du kan ikke endre en persons intelligens eller fornuft. Du kan imidlertid lære ham å håndtere følelser og å gjøre dem arbeide for ham. Det er den største forskjellen mellom de to og kanskje den største fordelen med EQ !
Oppsummering :
en IQ refererer til de analytiske, matematiske og logiske resonnement evner av en person EQ måler sine personlige ferdigheter og kraft til å bruke til følelser
2. EQ kan bli bedre på og lært, men er IQ noe du er født med
tre. EQ er mer relevant for suksess og lykke i livet, bestemmer IQ om du har medfødte evner for det.
4. IQ bestemmer dine individuelle evner og intelligens, bestemmer EQ om du er en lagspiller eller hvor godt du vil reagere på en krise.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------