Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom vann og Gatorade

Hydration er et svært viktig aspekt som skal vurderes når det kommer til skikkelig opprettholde ens helse. Men hydration behov varierer mellom individer, og det avhenger også av hvordan anstrengende en aktivitet egentlig er. for de fleste idrettsutøvere, de ofte snubler over spørsmålet om hvilken væske må tas etter at deres lange og anstrengende idrettsaktiviteter. er vann eller Gatorade bedre ?
Selv om både vann og Gatorade er tørst slukkeren, er disse to drinker ment å erstatte tapt væske til et individ. Ved vanlig vann, fungerer den som en generisk medium for transport av næringsstoffer, og kaste bort elementer, inne i menneskekroppen. Det holder den interne mekanismen av kroppen i balanse. Derfor anbefales det å drikke vann før, under og etter regelmessige fysiske aktiviteter for å opprettholde denne balansen.
minst åtte fulle glass med vann anbefales for drikking hver dag. denne standarden ofte øker avhengig hotness av miljøet, og aktivitetene er engasjert av den enkelte. Man må rett og slett sørge for å drikke masse vann slik at de ikke føler deg tørst eller har en mørk farget konsentrert urin ( en indikasjon på dårlig hydration ).
Gatorade, derimot, er en av dem makt drikker som regnes som " sportsdrikke ". i motsetning til vanlig vann, er Gatorade fylt med elektrolytter som kalium og natrium som skal brukes til å erstatte alle de naturlige elektrolytter tapt i kroppen etter rikelig svette under en slitsom fysisk aktivitet. natrium i Gatorade (som er et vann elsker ), også hjelper kroppen beholde væsker. Det har også mer karbohydrater som fungerer som en kilde til energi. Disse karbohydratene er ansvarlig for å fylle glykogen når det er oppbrukt. Derfor Gatorade tydeligvis inneholder flere kalorier. Gjelder søknaden, er Gatorade svært anbefales for de som er involvert i høy intensitet aktiviteter, sammen med drikkevann. Høy intensitet betyr at aktiviteten kommer til å spenne for en lengre periode av tid, gjøre fysiske aktiviteter i varme eller varm temperatur, og utfører sterk fysisk rutiner. Vann er rett og slett væske av valget for ikke- anstrengende aktiviteter
Overall, vanlig vann er fortsatt den viktigste væske erstatning brukt, men det skiller seg fra Gatorade i følgende aspekter :
En. Vann er åpenbart mye billigere i forhold til strøm drikker som Gatorade
2 Vann er best for vanlige fysiske aktiviteter, mens Gatorade er egnet for høy intensitet aktiviteter
3. Gatorade har mer karbohydrater ( kalorier ), og inneholder også elektrolytter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------