Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom ising og frosting

De fleste tror at frosting og ising er to forskjellige begreper som brukes for å beskrive det samme. I U. S, For eksempel, mange bruker begrepet frosting snarere enn glasur. Men i de fleste europeiske land, deriblant U. K, blir ordet glasur foretrekkes. Dette er en av årsakene til at det har vært mye debatt om de to enten å ha en forskjell, eller om de kan benyttes om hverandre. Likevel, flere og flere eksperter er enige om at det er virkelig noen viktige forskjeller mellom dem.
Det er ikke bare et tilfelle av semantikk. Icing er faktisk forskjellig fra frosting. For en, sies det å være tynnere, og har en blankere utseende enn den sistnevnte. Icing er sies å være begrepet som brukes i en mer profesjonell måte. det er som melis sammen med melk.
Frosting er mer av en tykk, vanligvis fluffy layer, som smørkrem. grunn av dette, er det fortrinnsvis brukes til å dekke den ytre overflaten av kaken. forvirringen setter inn når glasuren er brukt på en slik måte at det er vilje belagt tynt på kaken. Det er også spredt på kaker som topping, eller som en samlet ytre belegg som gir et ekstra lag til kaken. Dermed kan frostings bli mounded motsetning til ising som bare slips, eller kjører av kaken av naturen.
i form av tekstur, glasurer vanligvis holde seg myk. de er også mye creamier, og det er derfor folk ofte får den ideen at det smaker bedre, mest sannsynlig tilskrives dens buttery smak. Icing er mer flytende, men når det blir tørt, det ser tynt og hardt Frosting påføres enten ved hjelp av en slikkepott eller kniv for å lage en haug over kaken, eller ved å plassere den inni en dekorere pose med en liten utløp i spissen for den frosting å helle ( pipe ) ut. Sistnevnte er det som vanligvis ses i dekorere kaker. I tilfelle av ising, er rørene tilnærmingen den eneste metoden som skal brukes, på grunn av sin flytende konsistens. Det er for vanskelig å bruke ved hjelp av en slikkepott, for det vil bare renner av altfor lett.
i sammendraget, om noen gang du er ikke så spesielt med ordet definisjoner, er det likevel greit å bruke enten ising eller frosting hverandre. "rett". bruk av de to begrepene avhenger av hvor du befinner deg likevel, men i sin mest teknisk forstand, skiller de seg fordi:
en. Icings er runnier i naturen sammenlignet med frosting.
To. Glasurer er tykkere enn icings.
Tre. Frosting er begrepet mer vanlig i Amerika, mens ising er ofte brukt i Europa for å gjelde akkurat det samme.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------