Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom VVS1 og VVS2

Diamanter er virkelig vanskelig å finne steiner som alltid er svært kostbar. Men før prisene på disse edle steinene blitt så høy, det er mange Vurdering aspekter som markerer verdien av diamanter. Jo høyere poeng diamantene mottar per areal, de høyere prisene blir. i denne sammenheng er det best å diskutere mer intimt en av de mest ærverdige aspektene 'Choice klarhet.
Clarity måles i tilknytning til hvordan uklart diamant er, som betyr at eksperter prøver å vurdere urenheter av diamanter for å finne ut hvor rent det egentlig er. Disse urenheter mer konkret kjent som inneslutninger. Hvis disse inneslutninger er veldig tydelig, selv under høy drevet mikroskop, da diamanten er gradert lavere i forhold til total klarhet. Hvis det er færre urenheter på steinen, og deretter åpenbart det vil bli priset høyere. Derfor vilkårene VVS1 og VVS2, blant mange andre.
Utrolig, det synes å være noen diamanter som er merket som feilfri. Disse feilfrie diamanter ( ellers kjent som FL diamanter ) ikke viser noen inneslutninger eller forurensninger under en forstørrende linse. Selv med bruk av ti ganger forstørrende effekt, vil man ikke finne noen urenheter på disse steinene. Dermed dette er kalt som dyreste diamant karakter i form av klarhet. Selv i dag er det noen diamanter som er vurdert internt feilfri ( IF), som perfekte diamanter opprettholde noen overflate flekker i skjæringen av produsenter. Like ved IF karakter er VVS1 diamanter. gi en slik karakter er ganske vanskelig. Først sensor vil forsøke å vurdere hver rute som feilfri, mest spesielt hvis ingen synlige lyter blir sett med det blotte øye. Deretter vil han eller hun prøver å bruke 10x forstørrelse å få øye på noen av de vanskelige å finne urenheter. Hvis det fremdeles er noen inneslutninger sett, er det siste trinnet for å bekrefte karakteren ved å ta et bilde av steinen ved hjelp 63x forstørrelse makt. Hvis inneslutninger blir synlig da, blir det en VVS1 diamant. Hvis det er ingen, så det er en FL diamant.
Jo lavere karakter til VVS1 diamant er VVS2. som VVS1, dets inneslutninger er ikke så lett å få øye på selv under 10x forstørrelse strøm. selv når du bruker en diamant grader, en sensor uten kjennskap gemology vil ha en vanskelig tid småblødninger de feil.
I sammendraget :
en A VVS1 diamant er en høyere klarhet karakter i forhold til VVS2 diamant
2 Ifølge American Gem Society, i. en rekke fra 0 til 10 ( hvor 0 er feilfri diamant ), er VVS1 markert som en mens VVS2 er merket som to.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------