Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom LT og LTZ

Når man snakker om auto motorer, alle trimmer komme med noen forskjeller i sine funksjoner og spesifikasjoner. Vel, LT og LTZ trimmer brukes i Chevrolet har sine egne distinkte funksjoner og spesifikasjoner.
de LTZ trimmer er kostbart i forhold til de LT trimmer motsetning LT trims, kommer LTZ med flere alternativer, og lagt standardfunksjoner i utseende i tillegg, har LTZ en mer sofistikert look.
LT trims rang mellom LS og LTZ trims. Chevy LTZ modellen er en luksus modell, mens LT trim er en mid range modell.
Når man sammenligner deres motorer, hestekrefter og dreiemoment, de LTZ trimmer legge på til LT trims. For eksempel kan vi sammenligne Chevrolet Traverse LT og LTZ trims. traversen LT trim er utstyrt med en tre. 6 L V6 motor som gir 281 hk. den kommer også med en sekstrinns automatisk girkasse. på den annen side kommer det Traverse LTZ med en 288-hk motor.
en annen forskjell som kan sees mellom de to trims, er at LT trim har 16- tommers hjul, og den LTZ leveres med 17- tommers hjul.
Når du vurderer deres sikkerhet, vil de LTZ trimmer fullpakket med flere sikkerhetstiltak enn LT trims. Når man snakker om interiøret deres, LTZ trimmer er mer luksuriøse enn LT trims. De LTZ trims er utstyrt med ekstra funksjoner som krom håndtak, soltak, 6 CD-veksler, Avstandsensor assist, strøm sammenleggbar vindusviskere med regnsensor, skinninteriør og cruise control. motsetning til LT trim, de LTZ trimmer har en mer sofistikert underholdning. system
Summary :
en. Den LTZ trim er en luksus modell, mens LT trim er en mid range modell.
To. De LTZ trimmer er dyrere i forhold til de LT trims. Motsetning LT trim, kommer LTZ med flere alternativer og tilleggsfunksjoner.
tre. Når man sammenligner sine motorer, hestekrefter og dreiemoment, de LTZ trimmer legge på til LT trims.
4. Når vurderer sine sikkerhetstiltak, vil de LTZ trimmer fullpakket med flere sikkerhetstiltak enn LT trimmer
fem motsetning LT trim, de LTZ trimmer har en mer sofistikert underholdning system.
6. Den LTZ har en mer sofistikert look.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------