Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom EK og F.EKS

Import tuning har vært en av de største hobbyene nytes av de store gutta. Gjennomføring av å snu en vanlig, ikke noe spesiell, daglig funksjonell bil inn i en første plass finisher, med visuelt slående utseende, er rett og slett verdt. det er mange biler som foretrekkes i denne kulturen, og vi vil prøve å skille mellom de to Honda favoritter " EK og EG.
i 1992, som den femte generasjon av Honda Civic biler ble EG Civic innført. EG ble designet med forbedrede dimensjoner, og aller viktigst, bedre aerodynamiske styling fra tidligere Civic -modellene.
EK Civic debuterte senere i 1996 ( sjette generasjon ), og siden da, akkurat som sin forgjenger EG, ble det en av de mer populære typer bil i tuning kultur, og det er svært utsatt for ' modding ', fra yttersiden og estetikk til performance- orienterte modifikasjoner som hydraulikk og motor bytte.
Racing modifiserte EKS og EGS er også vanlig, som de har blitt utsatt for alle typer løp, som Autocross, dra og super runde kamper. Det er ditt typiske " pimped " bil på gatene. Men det har blitt observert at EGS finnes mer på sporene. Dette er kanskje på grunn av sin mindre ramme og lettere chassis. Performance- klok, syklistene finner det mer fordelaktig.
EK har en beefier chassis, og er litt større. det også idrett mer sikkerhetsutstyr. imidlertid bør det bemerkes at til tross for størrelse og vekt forskjeller, har EK omtrent samme potensial som EG. Men det har vært rapporter om at EK gir bedre kjøreegenskaper, og utkonkurrerer EG i dette aspektet. Ifølge noen kontoer, er det EG mer av en drag racer, eller bedre på racing i rette linjer. Likevel vil tunere hevde at det vil avhenge av ens tekniske evner til å kompensere på at ulempen hvis det faktisk var sant.
en annen grunn til at noen automatisk entusiaster kan favorisere den EG over EK, er på grunn av tilgjengelighet og kostnader i deler. EG deler er litt mer på billigere siden, og mer oppnåelig, altså det er mer du kan gjøre med det EG enn EK.
Oppsummering :
en EG kom først, da det ble introdusert i 1992 ( femte generasjon ) EG debuterte fire år senere, da Civic sjette generasjon av biler.
to. EG er lettere og mindre enn EK, som hovedsakelig er grunnen til at det blir kjørt mer enn EK.
3. EG deler er mer tilgjengelig, og litt billigere enn EK -tallet.
4. EK er større, og har en beefier chassis med flere sikkerhetsutstyr.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------