Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom xterra XE og se

Xterra er en kompakt sport utility vehicle, som har XE og SE modeller. Begge modellene varierer på mange måter, for eksempel i sitt drivverk, girkasse, entertainmet systemer og andre funksjoner.
Når man snakker om motorene, både XE og SE -modellene har de samme spesifikasjonene. kommet begge med en 3. 3 L motor, og har en hestekrefter på 170 på 4800 rpm. Begge motorene også har samme girkasse, og også den samme drivstofføkonomien.
en av de viktigste forskjellene som kan sees mellom Xterra XE og SE, er deres ytre egenskaper. Den Xterra er svart rundt frontlyktene og grillen. Den har også en sølv- funksjoner, for eksempel takstativ, hjul, step rails og lavere foran konseptet. På den annen side er Xterra SE trims komme med en mørk titan finish på utsiden, hjul og tilbehør. Mens Xterra XE gauge kommer i en grå gradient farge, kommer Xterra SE i en blå gradient.
Når man ser på deres egenvekt, den Xterra SE er tyngre enn Xterra XE. Der Xterra SE kommer med en egenvekt på 4092 kg, har Xtrerra XE en egenvekt på 3933 kg. Mens Xterra XE har et hjul diameter på 15 inches, har Xterra SE ett hjul diameter på 16 inches.
Kommer til sikkerhet, kommer Xterra SE med mer finesser enn Xterra Xe. den Xterra SE har lagt sikkerhetsfunksjoner, som en Selektiv Unlocking system og et kjøretøy Security System med hensyn til de underholdningssystemer i tillegg, har Xterra SE en bedre system XE trim har en AM /. FM 100 watt Audio System, som omfatter 6 høyttalere og en enkelt plate CD -spiller. på den annen side har SE trim lagt funksjoner som Preset Scan, PTY funksjoner, 6 platers CD-veksler og Radio data System.
Interiøret har også mange forskjeller. er Setene i Xterra XE vevd duk seter. Tvert imot har Xterra Se moquette Tekstilseter. En ekstra funksjon i Xterra Se er tonet glass soltak ( flip -up )
Oppsummering :
1. Xterra XE er svart rundt frontlykter og grill det har også sølv funksjoner ,. slik som takstativ, hjul, step rails og lavere foran konseptet. på den annen side er Xterra SE trimmer komme med en mørk titan finish på utsiden, hjul og tilbehør.
to. Den Xterra SE egenvekt er tyngre enn den Xterra XE.
tre. Den Xterra SE kommer med mer finesser enn Xterra Xe.
4 Når sammenlignet med Xterra XE, har Xterra SE en bedre underholdningssystem
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------