Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom villmark og arv

Når du kjøper en Subaru, forskjellen mellom en Outback og en Legacy er mer enn bare pris. Mens basispris på Outback er ca $ 3000 mer enn Legacy, er dette vanligvis ikke nok til å være den avgjørende faktor, spesielt når du vurdere alternativer og finansiering valg.
Subaru Legacy er mest populær blant sedan drivere, mens Outback er den preferanse for de som leter etter SUV evner. Hver bilen har fått oppgraderinger de siste årene, men Legacy har fått flere oppgraderinger når det gjelder jevnhet av turen, og følelsen av veien.
The Legacy kommer med flere alternativer for å styrke hver dag ytelsen. mens begge disse kjøretøyene er utmerket for snø reise, og kan håndtere en stor vintervær, synes det som om Legacy har fått en litt mer hensyn til ideen om moroa med disse våren og sommeren stasjoner.
The Outback har et nydesignet interiør som utstråler machismo i mange moter, samtidig tilby bedre benplass og bak passasjerseter. for familien på farten, gir Outback deg flere alternativer, og har potensial for pakking opp og drar ut.
The Outback har historisk ikke solgt samt Legacy, delvis på grunn av mangel på tilgjengelige turbo motor på vogna. The Legacy har en tendens til å være litt mer populært, men siden eiere har en tendens til å holde på disse bilene godt etter 300 000 kilometer merket annenhåndsverdi, er hver i samme ballpark.
Begge bilene er US produsert, med en meget godt rykte for å skape lav avfall og resirkulere materialer som brukes i byggingen av disse bilene. Drivstoffeffektivitet tendens til å være noe bedre for Outback, spesielt hvis du går for turbo motoren i Legacy. Hver bil regnes som " lave utslipp ", og er dedikert til å skape en bedre plass for i morgen, en solid kjøring på snø og is, og en morsom familie bil som vil trek deg hvor din neste destinasjon tar deg.
Oppsummering : 1 The Legacy er populær blant sedan sjåfører
2 The Outback er bedre for SUV elskere
3. Legacy har fått oppgraderinger for ytelse, håndtering og moro.
4. The Outback har økt innvendig plass.
5. The Outback leveres med en overhalt interiør.
6. The Outback tilbyr flere reiser alternativer.
7. The Legacy er historisk bedre selgeren.
8. Drivstoffeffektivitet er noe bedre for Outback.
9. The Legacy er mindre dyrt som en grunnmodell.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------