Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom thong og g streng

Klær, selv om utgangspunktet brukes til å skjerme kvinner og menn fra de eksterne elementer, brukes også av estetiske grunner. Faktisk har det primære målet av klær blitt utydelig. Alle typer klær, fra formell slitasje til uformell huset antrekk, har nå en viss måte forstand. i denne forbindelse, undertøy også har utviklet seg fra å være bare et tøystykke for å dekke kjønnsorganene til en sexy plagg å tiltrekke seg de provoserende øyne noen rundt.
G- strenger og thongs dele en lignende måte forstand. Selv om begge er klassifisert som to forskjellige typer undertøy, kan de betraktes som et stykke dameundertøy ( sexy undertøy ). Likevel, noen mennesker forveksler de to begrepene, og bruke de ordene om hverandre, og dette bør ikke være saken.
spørsmålet om hvor praksisen med iført en g-streng har sin opprinnelse er ikke så klart. Mange innfødte over hele verden har slitt denne plagget i sin enkleste stil eller form. En g-streng, noen ganger stavet som gee -string, er en meget smal stykke tøy, enten laget av plast eller lær, og tjener til dekning eller holde ens kjønnsorganer. Dette underkjole passerer i mellom rumpeballene, og er sett til å være koblet til et band holdt rundt midjen eller hoftene.
Thong, derimot, er en større begrep hvor g- strenger er vurdert å være bare ett av sine mange thong klasser. gjelder utseende, er en thong vanligvis sett å ha en bredere band eller klesmerke. det betyr at stoffet som går i midten av setet er bredere enn i g- strenger. vanligvis er det én eller flere inches bredere. som nevnt, den har også en bredere klær band som brytes rundt hoftene. Motsatt er en g -streng nesten alltid en streng i utseende. Det er mye smalere enn thongs, og kan også bli presentert som trekantet i formen, eller det kan vises som et brev T når stirret fra baksiden. thongs, generelt, er også antatt å være kraftigere enn den g- strengen. Ofte er de laget av tøff bomull, eller elastiske materialer som også lagvis for å gjøre det tykkere og sterkere. i denne tilkobling, thongs blir deretter brukt som en støtte underkjole i sport, som i tilfellet med aerobic, mens g- strenger er slitt for å legge sexiness, mest spesielt under bryllupsreiser og lignende anledninger.
I sammendraget :
1 ' Thongs ' omfatter ' g-strenger ", for det er en større begrep enn den sistnevnte
2 Thongs er vanligvis bredere og tykkere, og ikke minst sterkere, enn vanlige g- strenger.
tre. Thongs kan brukes som støtte underklær for idrettsarrangement, mens g- strenger blir ofte brukt for ' seng spill. '
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------