Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom t -bone og Porterhouse

Mange som bestiller biff på en restaurant rett og slett ikke vet hvordan å skille det ene fra det andre. Å kaste lys over motivet, forskjellen mellom de to er at selv om de to kuttene ser svært like ut, har en T-Bone en T -formet bein med en større stykke kjøtt på den ene siden, mens kjøttet er mindre på den andre typen av cut. Likevel, både kutt kommer fra den korte loin " anbudet delen av muskelen som ligger i mellom ribbe og mørbrad.
den korte loin er sammensatt av toppen loin og indrefilet. T- Bones er kuttet fra midten av kort loin, i motsetning til Porterhouse som er kuttet fra den større enden. Dermed vil T-Bone har et mindre stykke av indrefilet enn Porterhouse. Videre Porterhouse generelt inneholder mer marmorering " striper av fett fordelt utover biff som bidrar til sin ømhet og saftighet.
i U. S, sier Meat Packers Association at å bli klassifisert som en T -Bone kuttet bør være 1/2inch ( 13mm ) tykk på sitt bredeste. På den annen side bør Porterhouse være en. 25 inches ( 32mm ) tykke. Likhet med T-Bone, er det Porterhouse også to biffer i ett. På den ene siden har du New York stripen, og på den andre siden er fileten. Selv, er det åpenbart at Porterhouse har en større størrelse filet del.
i Storbritannia, og enkelte Commonwealth landene, med unntak Canada imidlertid en Porterhouse refererer bare til den korte ytrefilet ,. hvilken U S anser som en stripe loin det er derfor kunder fra U S må være forsiktige med å bestille en biff på et britisk restaurant eller pub. Hvis du tror du vil få en amerikansk stil Porterhouse, har du sannsynligvis ikke.
Som konklusjon, hvis du går til en restaurant og se T-Bone og Porterhouse på menyen, samme pris, vil du få mer verdi for pengene du bestiller en Porterhouse for ytterligere å oppsummere :
en A T- bone steak ser ut som to biffer i en på den ene siden har du bein stripen loin, og på den andre en fin stykke filet mignon. to. En T- Bone er vanligvis tynnere enn en Porterhouse. den har en mindre del av filet vedlagt, og er vanligvis mindre mør enn en Porterhouse.
tre. En Porterhouse har en topp ytrefilet og indrefilet. Det er tykkere enn en T-Bone. Den har også mindre ben og har mer marmorering på overflaten.
Ytterligere informasjon :
Origin of Porterhouse
det ryktes at opphavet til dette nå berømte navnet begynte i 1892, i New York
En taverna som eies av Martin Morrison var et populært sted for sjøfolk å spise.
en gammel pilot kalt ut for en biff, men det var ingen igjen. Så Morrison sa han ville kutte og broil fra mørbrad han forberede seg til neste dag. Det ble slik en suksess at fra den dagen Morrison beordret bare samme snitt av ytrefilet fra slakter hans. Det sies også at Mark Twains ( den kjente amerikanske forfatteren ) favoritt måltid var at av pannestekt Porterhouse sopp og erter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------