Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom stål og aluminium sykler

Folk har ofte en viss forvirring når du kjøper sykler. De kan tenke to ganger om å gå for stål eller aluminium, som er de vanligste materialene som brukes for å lage sykler. Vel, aluminium og stål sykler har sine egne egenskaper og kvaliteter.
Når man snakker om styrken på de to syklene, er stål sterkere enn aluminium. En annen forskjell som kan sees mellom de to syklene er at aluminium sykler er lettere enn stål sykler. Når syklene er lettere, gir de mer fart, noe som betyr at aluminium sykler er raskere enn stål sykler.
Man kunne ha en stiv følelse mens du sykler aluminium sykler. Men disse aluminium sykler er mykere og de kommer i mindre strekk og trykk.
Når man sammenligner rørene som brukes i de to sykler, sterke og større rør brukes for aluminium sykler sammenlignet med stål sykler. Aluminum sykler har sterke rør, og de bøy mer enn stål sykler. når man snakker om levetid på to sykler, stål sykler har mer utmattelse liv enn de aluminium sykler. Vel, selv om stål sykler har en lengre levetid, krever de mer vedlikehold enn aluminium sykler. Stål sykler må rengjøres regelmessig for å hindre rust. Tvert imot, aluminium sykler er veldig lett å vedlikeholde.
En annen forskjell som kan sees er at når stål sykler mislykkes, bøyes de. på den annen side, når aluminium sykler mislykkes, sprekke de og brekker. Vel, aluminium sykler er også vanskeligere å reparere når sammenlignet med stål sykler.
nå, når vi snakker om pris, aluminium sykler koste mer enn stål sykler
Oppsummering :
en stål sykler er sterkere enn aluminium sykler.
2. Aluminum sykler er lettere i vekt enn stål sykler.
tre. Aluminum sykler levere mer fart enn stål sykler.
4. sterkere og større rør brukes for aluminium sykler i forhold til stål sykler.
fem. stål sykler har mer utmattelse liv enn de aluminium sykler.
6. når stål sykler mislykkes, bøye de. på den annen side, når aluminium sykler mislykkes de sprekke og brekke fra hverandre.
7. Aluminum sykler koste mer enn stål sykler.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------