Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom sølv og sterling sølv

Ofte er sterling sølv og sølv beskrevet som det samme, men i virkeligheten er sterling sølv bare en legering av sølv. Silver, som vanligvis kalles fint sølv, består av 99. 9 % rent sølv. på den annen side består sterling sølv på ca 92. 5 % sølv, og de resterende syv. 5 % ( eller enda mer ) er av andre metaller. På grunn av den høye prosentandelen av sølv i " rent sølv, « det ikke kan brukes til å gjøre de daglige grove og tuff elementer. Pure Silver er bare altfor myk hvis det skal gjøres eller formes til slike elementer.
Derfor metall eksperter legge til andre metaller som kobber, stål, jern eller som erstatning for sølv, men de vil bare tjene til å fylle 7. 5-8 % av hele metall slik at gjenstander som er laget av kombinasjonen kan bo i sine figurer. Når man legger andre metaller til sølv for å stabilisere sin form, er han eller hun i prosessen å lage sterling sølv. Den mest vanlige bruken av slikt er sett i å lage ulike redskaper, som gafler, kniver, skjeer, kaffe sett og mange andre.
Sterling sølv mister lett sin glans i mange situasjoner, men i tilfelle av rent sølv, vil det forbli ikke -responsiv å anløpe på overflaten Dette er fordi anløpe er mer responsiv i legering metaller. å teste anløpe tendens av et metall eller legering, du bare nødt til å gni fingeren tett over en skinnende stykke av din prøvemateriale i sterling sølv, du vanligvis finne noen kjedelige flekker på huden din Likevel., du kan holde dine sterling sølv elementene skinnende med en klut eller bomull til regelmessig og forsiktig rense overflaten. Videre, hvis du ikke bruker dine sterling sølv elementer for en lengre periode, kan det hende at anløpe begynner å vises. Såvidt bruken av sølv er bekymret, er det brukt til å lage fine smykker og sølvtøy varer, som det er en meget formbart og skinnende metall. i tillegg er en av de viktigste egenskapene til sølv på at det kan forbli stabil i oksygen og vann, men det også blir besudlet når det blir utsatt for svovelforbindelser i luften eller i et vann medium, noe som resulterer i en svart sulfide lag. Nesten 35 % av sølv produkter brukes i den fotografiske bransjen også. Slutt, selv om sølv er kjent som en giftig metall, pleier sin salt noen ganger å være giftig.
I sammendraget er det to store forskjeller mellom sølv og sterling sølv :
1 Sterling sølv er i hovedsak en legering av sølv, som består av nesten 92 5 % fint sølv og 7 5 % andre metaller ,. som kobber, noe som gjør det billigere. Fin sølv består av 99. 9% rent sølv, og det er litt dyrere. Det er derfor det blir brukt for å lage smykker, og også i fotografisk industri.
To. Sterling sølv er svært følsom for luft og vann, og det kan lett bli besudlet på overflaten, mens sølv er som gull, som ikke anløpe ikke engang om det er i konstant kontakt med luft og vann.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------