Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom rubin og granat

Temaet om edelstener er noe teknisk i naturen. Så mye som man ville umiddelbart ønsker å ha noen av disse edelstener, må han eller hun først være ivrig nok til å betale oppmerksomhet til detaljer som vekt, kutt og farge på steinen, for å unngå forvirring.
Ifølge Mohs skala, har granat en tøffhet eller hardhet vurdering av syv. 0-7. 5 Det har vanligvis en dyp rød farge, men fargen er variabel, avhengig av subklasse sin er det meste minelagt i Arizona, Sør-Afrika, Australia, Sveits og Skottland, blant annet. Garnet er også en generell term som klassifiserer noen mer spesifikke perle steiner, nemlig: Pyrope, grossular, andradite, spessartine og uvarovite De vanskelige delene kommer når lignende godmodige steiner skje for å være en kombinasjon av nevnte sub klasser av granat. med hensyn til forbedringer, er granat vanligvis et ikke forbedret perle.
på den andre siden av mynten, har ruby en seighet vurdering av ni. 0. fleste rubiner er minelagt fra Myanmar, Thailand, Tanzania, Australia, Pakistan, og enkelte amerikanske regioner, som Montana og North Carolina. Det er på grunn av Ruby farge at det er ofte feiltolket som granat. Begge perler dele nesten samme utseende. Rubin, mer konkret, har en due blod farge, og noen ganger kan det synes å være brunaktig. Denne perlen anses også som i juli birthstone det er også behandlet ved hjelp av varme for å fremskynde sin farge
Dessuten, det er faktisk noen tips for å bli vurdert på hvordan du kan få øye på. en granat fra alle de andre forvirrende steiner av samme utseende, som rubiner. fremst vurdere sin vekt, seighet og krystall formasjoner. Det er egentlig lettere når sammenlignet med Ruby Andre detaljer om granat perle blant annet at den har en 3 5-. 4 3 egenvekt Det heller ikke viser noen cleavage. heller etterlate striper. fleste granat gems er transparente i naturen, men noen kan være mer ugjennomsiktig i utseende.
i forhold til bruk, er denne perlen hovedsakelig brukt til å bli en del av smykker. jo tøffere granat typer blir også brukt som slipemidler som glatter grove overflater. En meget kjent eksempel på en slipende er den stadig populære sandpapir.
I konklusjonen, rubiner og granater forskjellig i de følgende aspekter:
1. The Ruby er tøffere perle sammenlignet med granat
2 Most. rubiner gjennomgå behandlinger på grunn av sine feil, mens granat vanligvis ikke er forbedret.
tre. rubiner er minelagt i mange regioner eller land i Asia.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------