Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom olivenolje og vegetabilsk olje

Fat komponenter i vårt daglige kosthold er viktig for et stabilt kosthold. Ifølge FDA, bør ethvert menneske forbruker tretti prosent av den anbefalte delen av fett i sitt daglige kosthold. Oils endre karakter når de er på høy temperatur vegetabilsk olje kan opprettholde høye matlaging temperaturer, mens andre oljer, som olivenolje og mandelolje er bra for matlaging ved middels temperatur olivenolje og vegetabilsk olje inneholder mono umettet fett, som bidrar til å forbedre funksjonen av immunsystemet.
De Wonders av vegetabilsk olje
Vegetabilske oljer er hentet fra planter ved hjelp av industrielle metoder og løsemiddel prosess å utvinne oljen. fleste vegetabilske olje ekstrakter er sunt for forbruk, spesielt for folk som er diabetiker, og som har blodtrykket problemer. Vegetabilsk olje er rik på omega 6 fettsyrer, de mest avgjørende ingrediens for å leve sunt. Selv om grønnsaker anses å være sunn, har de andre komponenter, som harskning. Oil med en harsk eiendom tendens til å miste sin næringsrik aspektet, og det er mindre nyttig for matlaging. Vegetabilsk olje kan opprettholde en høy temperatur, mens matlaging med oljer som drue og raps er best brukt for pan sviende og steking. Et par andre typer oljer er bra for å lage matvarer som popcorn og majones, bare for å legge til smaken. vegetabilske oljer lysere og tynnere i forhold til noen andre typer oljer, og de trenger ikke legge smak som det av olivenolje.
Magisk Olive OilOn derimot, er olivenolje et utdrag fra oliven frukten, og den trykkes mekanisk. Denne oljen kan bli klassifisert som naturlig olje i råolje form. Denne oljen er spiselig, og har en særegen smak når det brukes i matlaging. Olivenolje er en av de naturlige oljer som er rik på anti -oksidanter og enumettet fett, noe som gjør den til en av de mest næringsrike oljer til matlaging. olivenolje må være 375 grad F for å starte emitting røyk. røyken slippes vil være mindre, som fettet i olivenolje er mindre, noe som gjør det egnet olje for alle typer matlaging på middels temperaturer. Lignende mot vegetabilske oljer, bør olivenolje bevares i en lufttett og mørkt sted, som det har en tendens til å harskne og oksidert hvis de blir utsatt.
Oppsummering : ?.
 · Olivenolje er mest brukt, og det er den foretrukne olje, for matlaging ved moderate temperaturer, mens vegetabilsk olje er å foretrekke for høy temperatur matlaging
? Â · Vegetabilsk olje er lettere og tynnere, og varmer raskt for rask matlaging, mens olivenolje tar mer tid å varme, og best i et moderat varme.
? Â · Olivenolje er den foretrukne olje for helsebevisste mennesker.
? Â · Kun utvalgte vegetabilske oljer brukes i matlaging, mens alle varianter av olivenolje kan brukes til matlaging.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------