Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom kjevebenet 2 og kjevebenet prime

Det er egentlig ikke mye å forbedre når det kommer til Bluetooth- headset, som deres funksjon er veldig grunnleggende, og nye funksjoner er unødvendig, om ikke uvelkommen. Jawbone Prime er en oppdatert versjon av Jawbone 2 Bluetooth headset fra Aliph. den mest vesentlige forskjellen mellom de to er forbedret støyreduksjon i Jawbone Prime, som oppnås gjennom bruk av avansert DSP algoritmer. det kan sterkt redusere støy fra vinden, som når du kjører i en kabriolet, eller fra andre lydkilder.
De støvkansellerings mulighetene i Jawbone 2 ligge i VAS ( Voice Activity Sensory ) berøre ansiktet eller kinnet til brukeren. I tilfeller der VAS ikke lenger berører brukerens ansikt, er det støyreduksjon tapte. Aliph lagt AVAD (Acoustic Voice Activity Detection ) i Jawbone Prime for å forhindre dette selv om det ikke gir like gode når VAS faktisk berører kinnet, gir det brukeren mulighet til å justere enheten uten å avbryte samtalen.
En tilsynelatende mindre, men godt mottatt endring i Jawbone Prime er redesign av ørepropper. Det er nå passer i øret mye bedre, og lar de fleste brukere, men ikke alle, for å bruke enheten uten ørebøylen. Disse ørepropper kan kjøpes separat og brukes med Jawbone 2, men det innebærer ekstra utgifter for brukeren.
Nytt på Jawbone Prime er inkluderingen av Bluetooth 2 1. profiler. den mangel på Jawbone 2 var et problem for noen brukere. grunn av dette, er det Jawbone Prime stand til -multipunkt- forbindelser, og Jawbone 2 er ikke i stand til dette. Multipoint gjør ganske enkelt for brukeren å koble til to enheter på samme tid, uten å måtte koble dem når du bytter mellom enhetene. Dette betyr at hvis du har to telefoner, kan du koble begge telefonene til din Jawbone Prime, og automatisk motta samtaler fra telefonen gjennom hodesettet Du kan også veksle mellom de to telefonene på sparket Sammendrag:
1. Jawbone Prime er mye bedre på støyreduksjon enn Jawbone 2.
to. The Jawbone Prime legger Acoustic Voice Activity Detection, eller AVAD, som ikke er funnet på Jawbone 2.
tre. The Jawbone Prime kommer med bedre tilpassede ørepropper i forhold til Jawbone 2.
4. The Jawbone Prime er i stand til -multipunkt- forbindelser, mens Jawbone 2 er ikke.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------