Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom iTouch 1g og iTouch 2G

Etter å ha utviklet det touch-teknologien som ble brukt i etableringen av iPhone, benyttet Apple den samme teknologien til å komme opp med Ipod iTouch. Bortsett fra å kunne spille av sanger og videoer som har blitt lastet opp akkurat som den konvensjonelle Ipod, går iTouch ett skritt videre ved å tilby sine brukere muligheten til å gå online med en innebygd Wi-Fi -funksjonalitet, samt muligheten for deg til å nyte å spille et utvalg av video spill.
Mens Ipod iTouch 1G og 2G ser svært like ut, og dele de samme lagringskapasitet og funksjoner som en multi -touch grensesnitt, og en USB 2. 0 kapasitet, er det mange forskjeller i de funksjonene som disse to Ipod iTouch modellene gir ( bortsett fra den åpenbare forskjellen i sine priser). En distinkt forskjell, er at iPod iTouch 2G kommer nå med innebygde høyttalere, en funksjon som var fraværende i 1G modellen. det betyr at folk som eier iPod iTouch 2G har evnen til å lytte til sin favorittmusikk, og se videoer med sine venner, sammenlignet med 1G modell der du må feste eksterne høyttalere, eller plugg inn et par hodetelefoner for deg å høre lydene som du spiller, eller dialogen i videoen som du ser på.
I tråd med dette, vil ikke Ipod iTouch 1G ikke komme med en ekstern volumkontroll plassert på foringsrør av Ipod iTouch, i motsetning til sin 2G motstykke. Med Ipod iTouch 1G modell, den eneste måten du er i stand til å justere volumet er gjennom skjermen som vises når du spiller favorittmusikken, eller se dine favorittfilmer. en annen stor forskjell mellom Ipod iTouch 1G og 2G -modellene, er levetiden på batteriene. til tross for Ipod iTouch 2G modellen er mye slankere enn 1G -modellen, den har en lengre batterilevetid enn sin tidligere motpart. Ipod iTouch 1G gir brukere med 22 timers batterilevetid for lyd, og 5 timer batteritid for å se videoer. På den annen side gir Ipod iTouch 2G modell sine brukere med 36 timers batterilevetid for å nyte sin favoritt musikk, og 6 timer for videovisning Som sådan kan brukere av 2G -modellen liker å bruke sin iPod iTouch for lengre perioder enn de 1G modellen brukerne
Sammendrag :
1. Både Ipod iTouch 1G og 2G modellene gir en rekke funksjoner, for eksempel Wi-Fi-kapasitet, multi -touch grensesnitt og muligheten til å nyte å se videoer og spille videospill.
to. iPod iTouch 1G ikke har innebygde høyttalere. På den annen side kommer det Ipod iTouch 2G med innebygde høyttalere, samt en ekstern volumkontroll, slik at du kan dele. musikk og videoer med venner og kjære
3 Ipod iTouch 2G har lengre batterilevetid sammenlignet med Ipod iTouch 1G, med 2G -modellen tillater 36 timer for lyd, og 6 timer for video.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------