Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom hel hvete og hele korn

Folk er ofte forvirret når de snakker om hel hvete og hele korn. Det kan være vanskelig å skille mellom fullkorn og hel hvete, fordi de ser veldig like. Selv om en kan komme over mange likheter mellom fullkorn og hel hvete, kan man også finne mange forskjeller mellom de to.
fullkorn inneholder hele korn -kjernen, som inkluderer kli, endosperm og bakterie. imidlertid, hel hvete er en raffinert korn som har mistet kli og kim, og bare inneholder stivelse.
Hel hvete oppnås ved en raffineringsprosessen, hvor noen av de næringsstoffene er tapt. På den annen side, hele korn ikke gå gjennom raffineringsprosessen, noe som betyr at næringsstoffene er intakte.
En av de viktigste forskjellene, er at fullkorn har en rikere smak enn hel hvete. En annen forskjell som kan sees, er at hele hvete er lettere i konsistensen, og fullkorn er tettere i tekstur. vel, har hele korn flere næringsstoffer, mineraler og fiber enn hvete.
Både fullkorn og hel hvete har mange helsemessige fordeler. Hele korn anses å være bra for diabetikere personer som kornet er en god kilde til karbohydrater. Motsetning hel hvete, er fullkorn absorberes lettere av kroppens system.
Vel, en annen forskjell som kan sees, er at hel hvete har lengre holdbarhet enn fullkorn.
Når man sammenligner fettinnholdet i hele korn som i hele hvete, har tidligere et lavere fettinnhold. Når vurderer sin pris, hele korn er noe høyere priset enn hel hvete. Dessuten fullkorn inneholder mer olje enn hele hvete. Oppsummering :
En Fullkorn er ikke raffinert, mens hel hvete er raffinert korn
2 Fullkorn inneholder hele korn -kjernen, som inkluderer kli, endosperm og spiren. på den annen side inneholder sammalt hvete bare endosperm.
tre. Fullkorn har flere næringsstoffer, mineraler og fiber enn hvete.
4. fullkorn har et rikere smak enn hel hvete.
fem. hel hvete er lettere i konsistensen, mens fullkorn er tettere i konsistensen.
6. I motsetning til hel hvete, er fullkorn absorberes lettere av kroppens system.
7. Hele korn inneholder mer olje enn hele hvete.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------