Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom elektrisk og gass peis

Når en person er interessert i å kjøpe et apparat til å varme opp sitt hjem, er det nyttig å forstå forskjellene mellom de tilgjengelige alternativene. Denne artikkelen dekker forskjellene mellom en elektrisk peis og en gasspeis, og som navnene alene indikerer, det er faktisk forskjeller mellom de to apparatene. de faktorene som kan bli vurdert før kjøpet kan inkludere hvor apparatet skal brukes, utgiftene en har råd til, og hvor mye varme nødvendig.
både gass og elektrisk peis har sine ulike fordeler. Det vil for det meste avhenge av den enkelte som en av de to vil være det beste kjøpet. En gasspeis er svært praktisk å bruke, og det kan brukes hvor som helst, ettersom det ikke krever strøm. Derfor, selv under et strømbrudd, vil hjem fortsatt være varm og toasty ! Den kan bruke enten naturlig eller propan gass, og det er enda en " ren forbrenning alternativet tilgjengelig med disse gass loggene.
Gasspeiser omfatte de delene av gass logger, gass insert og self- holdig ventil -frie enheter. De krever ikke en pipe som din gamle tre peis. Hvis du har en original tre peis, kan du velge å ha det konvertert til en gasspeis, med relativt få problemer. En annen fordel med gass peis, er at de har en fjernkontroll som skal styre deres temperaturen fra en avstand. den elektriske peisen er en relativt ny oppfinnelse, og har kun vært tilgjengelig for de siste årene. selvsagt det også krever ikke en pipe, men det krever en elektrisk tilkobling. Derfor, under et strømbrudd, vil du bli igjen i kulda ! Men andre enn denne ulempen, elektriske peiser har mange fordeler. De kan også ligne en ekte peis, og i dag, de er tilgjengelige i forskjellige nye alternativer og stiler. Akkurat som gasspeis, har den en attraktiv utseende. Enda viktigere skjønt, har den en utmerket varme kapasitet på ca 10. 000, men er.
Begge typer ildsteder kan brukes til nesten alle rom størrelse. Selv om en mindre rom vil åpenbart kreve mindre varme, og derfor mindre penger å betjene. Du kan velge å kjøpe noen peiser og distribuere dem i hele huset, i stedet for å forvente en å varme opp hele huset. Når du bruker en elektrisk peis, har du også mulighet til å overføre varmen til andre rom via en vifte.
en elektrisk peis er billigere enn en gasspeis. motsetning til gasspeis, de heller ikke krever noen installasjon. de kan derfor lett gjennomføres fra ett rom til en annen. Noen ganger er referert til som rom varmeovner. Selv om gasspeiser er i utgangspunktet dyrere enn elektrisk peis, deres gass loggene er relativt billig, og de er enkle å vedlikeholde. Husk å ta kostnaden av elektrisitet din hensyn også, da vurderer prisen på en elektrisk ovn. Det kan være billig å kjøpe, men over tid, kan de elektriske regninger legge opp utgangspunktet koste gasspeiser ca $ 2000
Oppsummering :
en. elektrisk peis er billigere å kjøpe enn gasspeiser
to. En elektrisk peis krever elektrisitet for å generere varme, mens en gasspeis bruker naturlige eller propan gasser.
Tre. Med en elektrisk peis, kan den genererte varmen overføres til andre rom gjennom fans. En gasspeis har ikke denne muligheten
4 elektrisk peis kan anbefales for mindre rom eller leiligheter, mens, gasspeiser kunne brukes til større og mer permanente områder som trenger det. varmes opp.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------