Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom dot3 og DOT4 bremsevæske

Det er vanskelig å vite hvor mye vi egentlig vet om bilene som vi tar for gitt, når vi har dem på veien og kjører. Det er mange mennesker som betaler mye oppmerksomhet til bilens detaljer, og alt det tar å sørge for at bilen skinner som nytt hele tiden, men hvor mye innsats vi betaler for å forstå komponentene og de små ting som gjør denne fantastiske tingen arbeidet, som olje og bryte væsker ? Det finnes noen typer brems væsker som normalt brukes. Heter dot3, og en annen heter DOT4 bremsevæske, men hva er forskjellene mellom disse to?
Bremsevæske klassifikasjoner
? Â · Dot3 bremsevæske anses å ha de vanlige målingene som kreves for å ta vare på den normale bremsesystem i en bil. de har kapasitet til å håndtere varme opp til visse stent på grunn av sine kjemiske komponenter.
? Â · DOT4 bremsevæske fungerer på samme måte som dot3 væske, er det imidlertid en bedre væsken fordi den er i stand til å håndtere problemer knyttet til å produsere eller uriktig bruk av andre Bremsevæske, og blir dermed en mer pålitelig komponent.
Komponenter
? Â · Dot3 pause væske inneholder en blanding av polyalkyelen glykol og eter. De fungerer meget godt i våte og oppvarmede forhold, som bremser en tendens til å varme opp med konstant bruk, og at er den viktigste faktoren at væsken må håndtere.
? Â · DOT4 pause væske inneholder borate, som legges til glykol for å gjøre det mer passende for kokepunktet. kombinasjonen gjør for kjemisk stabilitet av væsken, selv ved svært høye temperaturer, og vann toleranse, noe som er svært viktig for riktig funksjon av hele bremsesystem. Sterke
? Â · Dot3 bremsevæske har en meget god tørr koking kapasitet, og en meget god våt kokende kapasitet også. Når væsken er eksponert for atmosfæren og vannet de handle raskt, og meget godt. ?.
 · DOT4 bremsevæske fungerer bedre med en tørr kokende kapasitet, men har de ikke handle så fort når det kommer til den våte kokende kapasiteten
det er svært viktig å forstå hensikten med disse komponentene som kan synes å være så ubetydelig, men det er likevel svært viktig for bilens system. Bremsene på bilen din er kanskje det viktigste at du trenger å holde i god stand, og forstå dens funksjoner er svært viktig
Oppsummering :
En Dot3 væske er standard bremsevæske godkjent for bruk på hver bil.
to. DOT4 bremsevæske er mer komplisert, ettersom det bidrar til å opprettholde din bremsesystem, samt mens du prøver å håndtere eventuelle dårlige effekter.
tre. Dot3 er en glykol komponent som er bra for koking og oppvarming motstand.
4. DOT4 inneholder borate å heve kokepunkt av væsken, og likevel behandle korrodering.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------