Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom differencebbetween tz6 og TZ7

Panasonic, en av de ledende kameraprodusenter, lanserte de TZ6 og TZ7-to nye digitale kompaktkameraer Selv om begge variantene ser det samme, det er mange funksjoner som gjør hvert skiller seg ut som. et annet produkt.
TZ6 og TZ7 er begge utstyrt med en Leica DC Vario Elmar tjuefem millimeter objektiv, med tolv 25mm vidvinkelobjektiv med en optisk zoom alternativet som gjør modellen tilsvarer toppen ende telelinse modeller, med tre hundre millimeter linse. Begge modellene tåler en shake mens du bruker lang lukkertid. Dette skyldes Panasonic objektivet, som har optisk bildestabilisering funksjonen. Behandlingen motoren på de to modellene reflekterer forskjellen i video- opptak og skyting evner.
TZ6 er en ti-megapiksel modell med en ladet kombinert enhet sensor, og er etterfølgeren til den ni megapiksler TZ5. Konkurransesituasjonen T27, tvert imot, er en ny variant med tolv megapiksler, med en produksjon på ti megapiksler.
TZ7 forenkler flere skyting i 3:2, 16:9 og 4:3, og produserer HD-videoer. Dette kameraet også bidrar til å registrere ett bilde i tre forskjellige forhold, samtidig. dette gir flere muligheter for fotografen. den avanserte versjonen av TZ7 er lastet med en High Definition Venus Engine fra Panasonic, for å levere HD-bilder, og forvalter en toppfart på ca 10fps bilde skudd.
TZ6 gir high definition video i høy kvalitet videoer. Dette kameraet kan ta bilder i både 4:3 og 16:9 standarder. 04:03 er for standard TV- visning, mens 16:9 er for widescreen TV visningen. Den TZ6 modellen er utstyrt med Venus Engine IV fra Panasonic, og en ISO 6400 -innstillingen. Dette kameraet er også i stand til å opptre på en toppfart på seks poeng fem bilder i sekundet. den andre bemerkelsesverdige variasjon i disse to populære modeller er kvaliteten på LCD. den TZ6 bruker en 2 7 tommer, og to Lacs og oppløsning skjerm med en tretti tusen punktraster, mens TZ7 bruker en 3 tommer, og fire Lacs og oppløsning skjermen med seksti tusen prikker.
Både TZ6 og TZ7 er lastet med funksjoner for å fange pålitelige smarte bilder i auto -modus, med hjelp av den automatiske AF Tracking-funksjonen. Denne funksjonen bidrar til å fokusere på målet, selv når du er på farten. den ansiktspåvisning funksjonen, som er sported i begge Panasonic søsken modellene, bidrar til å fjerne røde øyne syndrom i bildene som tas
Oppsummering :
1. TZ7 letter flere skyting i 3:2, 16:9 og 4:3, og produserer HD-videoer. Dette kameraet også bidrar til å registrere ett bilde i tre forskjellige forhold, samtidig.
to. Den TZ6 gir high definition video i høy kvalitet på filmene. Dette kameraet kan ta bilder i både 4:3 og 16:9 standarder. 04:03 er for standard TV- visning, mens 16:9 er for widescreen fjernsyn utsikt.
tre. den andre bemerkelsesverdige variasjon mellom disse to populære modeller er kvaliteten på LCD. TZ6 bruker en 2. 7 tomme, og to Lacs og oppløsning skjermen med tretti tusen prikker, mens TZ7 bruker en tre tommers, og fire Lacs og oppløsning skjermen med seksti tusen prikker.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------