Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom borgerlig og evo

automotive-markedet er nå mettet med Bilmerker fra USA, Europa og Asia, derfor, at det er ganske vanskelig å bestemme hvilken jeg skal kjøpe. Dette gjelder særlig hvis det er din første tid på å kjøpe en bil.
Men det er mange måter du kan innskrenke dine valg til en håndfull merker og modeller. utgangspunktet må du basere ditt valg på kjøreferdighetene dine behov, din kjørelengde, budsjett og personlig smak her, vil vi ta en titt på hvordan to ulike modeller, fra to forskjellige bil industribedrifter, måle opp mot hverandre : Den Honda Civic og Mitsubishi Evo.
Først produsert i 1992, er Mitsubishi Evo en høy ytelse versjon av den klassiske Lancer, fra samme auto produksjonsbedrift. Mitsubishi Evo er klassifisert som en sportsbil kompakt bil, selv om idrett og World Rally biler av Evo -modellen er også tilgjengelig.
Mitsubishi Evo kommer i 4 -dørs sedan vogner og 5-dørs stasjonsvogn stiler. det er en front motor, fire-wheel-drive bilen som allerede har vært lansert over hele verden i flere utgaver, fra Evolution jeg, og slutter med Evolution X.
Hva med Honda Civic bilen ? Det er faktisk et produkt av den japanske bilmerket, Honda, som er klassifisert som en subcompact og kompakt bil. Enten du er en bil entusiast eller ikke, bør du allerede har hørt om Honda Civic, ettersom det er nest lengste navneskilt som fortsatt blir brukt opp til nå. i samme retning, har Honda vært i virksomhet siden slutten av 1940 -tallet, så det er ikke rart at en av deres produkter har blitt umiddelbart gjenkjennelig som en merkevare. i dag har Honda Civic forble stabil bil som det var, men 2009 modellene fikk en liten redesign bak og foran. Det er også høyteknologiske funksjoner som er lagt, som Bluetooth kompatibilitet og et digitalt speedometer. Hvis du er ute etter luksus, kan du velge muligheten til å ha en Skinntrukket ratt for din Honda Civic LX.
Basert på de funksjonene i forhold til Civic og Evo -modellene fra to forskjellige bilprodusenter, er det opp til deg som forbruker, for å velge hvilken som best passer dine personlige smak og kjørebehov.
Sammendrag :
en Civic er en bil modell produsert av Honda, mens Evo er fra Mitsubishi.
2 Sivile biler klassifiseres som subcompacts og komprimerer. mens Evo biler er sport kompakte biler, sport og World Rally bil varianter
3 Civic har et kroppen design som leveres i 4-dørs og 5- dørs sedan stasjonsvogn stiler, mens de nyeste modellene av Evo har høyteknologiske funksjoner i sine interiører
.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------