Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom borgerlig og Lancer gt

I bilindustrien, har Honda og Mitsubishi skåret ut et navn for seg selv. Både Honda og Mitsubishi har kommet ut med mange modeller som har bodd med auto elskere. vel, kommer Civic fra Honda, og Lancer GT er bygget av Mitsubishi.
vel, la oss nå se noen av de forskjellige funksjoner og spesifikasjoner på både Civic og Lancer GT. Først av alt, la oss sammenligne motorene på Honda Civic og Mitsubishi Lancer GT Nesten alle modellene av Honda Civic kommer med en. 8 L, 4 sylindrede motorer. De kommer med en 140 hk. Vel, kommer SI Civic -modellen med en 2. 0 l motor og 197 hestekrefter. Foruten fra SI modeller, alle de andre samfunnskunnskap har en fem trinns manuell girkasse eller en automatisk overføring. SI -modellen har en sekstrinns manuell girkasse.
Mitsubishi Lancer GT er utstyrt med en 2. 4 -L, I4, DOHC, MIVEC 16- Valve, MPFI Engine. Når sammenlignet med Civic, har Lancer GT mer hestekrefter, som står på 168 ved 6800. The Lancer GT kommer også med en 5 trinns manuell girkasse.
Når man sammenligner deres drivstofføkonomi, har Honda Civic en fordel over Mitsubishi Lancer GT. Honda Civic får du 21 til 26 miles per gallon i byen, og 29 til 36 miles per gallon på motorveier. på den annen side vil Lancer GT bare gi deg 20 miles per gallon i byen, og 28 miles per gallon på motorveiene. i forhold til sikkerhet, Honda Civic og Mitsubishi Lancer GT har nesten de samme funksjonene, som blokkeringsfrie bremser, EBFs, kollisjonsputer, traction kontroll og skivebremser. Vel, er Mitsubishi Lancer GT også utstyrt med en all wheel drive system for perfekt vått-vær stabilitet.
Når man snakker om underholdningen som tilbys av både Honda Civic og Mitsubishi Lancer GT, oppføringen nivåene av både autos kommer med nesten de samme underholdningssystemer
Oppsummering :
en Bortsett fra SI Honda Civic -modellen som leveres med en 2 0 L motor, nesten alle Honda Civic -modellene kommer med en. 8 L, 4 sylindrede motorer. Mitsubishi Lancer GT er utstyrt med en 2. 4 -L, i4 motor.
To. Når man sammenligner deres drivstofføkonomi, har Honda Civic en fordel over Mitsubishi Lancer GT.
Tre. Det Honda samfunnskunnskap har en fem trinns manuell /automatisk girkasse, og en seks trinns manuell girkasse. på den annen side, kommer Mitsubishi Lancer med kun en seks trinns manuell girkasse.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------