Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom XD og XDM

Medlemmer av de væpnede styrker, politiet og de som er autorisert og lisensiert til å bære våpen, vanligvis får forvirret når det kommer til forskjellen mellom XD og xdm pistoler. Det er akkurat det vi vil prøve å finne her.
Først av alt, her er en rask forhåndsvisning av hovedproduktet, som er den Springfield Armory semi-sutomatic pistol. Disse er produsert i byen Karlovac, Kroatia, og ble introdusert til markedet i 1999.
Neste, her er de tydelige forskjeller mellom Springfield Armory XD og xDM modeller. XD er faktisk den viktigste modellen, mens XDM er en sub-modell. I tillegg til XDM, noen av de andre modellene i Springfield Armory XD pistoler er sub-kompakte, kompakte, service pistoler, basselement V- 10, taktisk, og XDM tre. 8.
Ved nærmere ettersyn, opererer XD på kort rekyl basis. det er også klassifisert som spiss felt våpen, noe som betyr at det er ingen ytre hammer. en ting som setter Springfield XD -modellene bortsett fra lignende våpen på markedet, er tilstedeværelsen av dens grep sikkerhetsfunksjon. Her vil du ikke kunne avfyre pistolen uten å trykke spaken på baksiden av pistolen grep. XD modellen også har en innmating system av en avtakbar boks magasin for rustning, og du kan bruke fast og opplyste natt severdighetene hvis skyte i mørket. Men hva med Springfield XDM modell? Den har en 4. 5 ' fat, og en standard kapasitet på 16 eller 19 runder. Når du sammenligne XDM til XD -modellen, er grepet en av de store forskjeller. XDM har utskiftbare grep som tilpasser seg din foretrukne grep størrelse ' en funksjon som ikke er til stede i XD -modellen. Den XDM har også en ambidextrous magasin utgivelse som er lengre enn den XD er endelig, er det XDM enklere å montere enn den XD
Oppsummering :
En. den Springfield XD er den viktigste pistol modell med sub- modeller, mens XDM er en sub-modell.
to. Springfield XD har en standard grep, mens XDM har utskiftbare grep.
tre. Springfield XD har en mindre magasin utgivelse, mens XDM har en lengre ambidextrous utgivelse.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------