Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom WD Caviar grønn og svart

Western Digital, eller bedre kjent som WD, er en av lederne i Hard Drive bransjen. Western Digital har kommet med mange typer harddisker, og mer utbredt de er Caviar Green og Black. Vel, er nesten alle så forvirret når det gjelder å velge WD Caviar Green og Black harddisker, som de har mange forskjeller.
La oss diskutere noen av forskjellene mellom WD Caviar Green og Black harddisker. Når man snakker om deres prestasjoner, er det WD Caviar Black ytelsen bedre enn Greens. WD Caviar Black er bråkete, og også bruker mer strøm. På den annen side er det WD Grønn anses å være en harddisk for generell bruk. WD Grønn lager mindre støy, og har en mer effektiv strømforbruk rate.
Vel, starter WD Caviar Green harddisk på 86 mb /s, og kommer til en slutt ved 65 mb /s. Dessuten har WD Grønn tunge NCQ optimalisering, og er kjent for å fungere godt under mange disk belastninger. på den annen side, starter WD Svart på 110 mb /s, og ender på 85 mb /s.
Mens WD Caviar Green hardt stasjonen har en 5400 rpm hastighet, har svart harddisken en 7200 rpm hastighet. I tilfelle av energisparing, Green stasjoner bruker bare 35 prosent mindre energi når du skriver eller leser, sammenlignet med 64 prosent av de svarte stasjonene.
I motsetning til WD Caviar Black, WD Green stasjoner er. ikke fort, så de har en redusert spindel rotasjon
Når man sammenligner prisen på de to stasjonene, WD Caviar Green harddisker er billigere enn de WD Caviar svarte stasjoner Summary :
1. WD Caviar Black harddiskens ytelse anses å være langt bedre enn WD Caviar Green harddiskens ytelse.
to. WD Caviar Black er bråkete, og også bruker mer strøm. På den annen side, gjør WD Grønn mindre støy, og har en mer effektiv strømforbruk rate.
3. Mens WD Caviar Green harddisk har en 5400 rpm hastighet, har svart harddisken en 7200 rpm hastighet.
4. de Grønne stasjoner bruker bare 35 prosent mindre energi når du skriver eller leser, sammenlignet med 64 prosent av de svarte stasjonene.
fem. motsetning til WD Caviar Black, WD Green diskene er ikke rask.
6. til WD Caviar Green harddisker er billigere enn de WD Caviar Blacks stasjoner.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------