Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom VY og VZ

Når du bor i Australia, og planlegger å kjøpe en ny bil, kan du snuble over en mengde alternativer. Dessverre, hvis du spør folk om hva bilmerke eller modell til velger, kan svarene bli litt forutinntatt. det kan være på grunn av konkurransen mellom populære BMW- modeller som gjør at noen bilprodusenter skiller seg ut. en av disse er Holden selskapet. Holden er faktisk en spesiell avdeling av GM, spesielt opererer i Australia. de produseres mange biler, og to av dem er Holden VZ og Holden VY Commodore -serien.
fremst er den Holden VY en automatisk innført i Australia i september 2002. Det er faktisk det 12. klasse i Commodore -serien. Det lyktes VX -modellen. Også VY serien har mange undergrupper bilmodeller som inkluderer Acclaim, Commodore Executive, S, og SS, blant andre. Disse spesifikke bilmodeller enten komme som en 4 -dørs sedan type eller en 5 -dørs stasjonsvogn.
også kalt Chevrolet Lumina, ble Holden VZ utgitt i august 2004 som neste etterfølger ( den 13. serien ) etter Holden VY. I motsetning til VY, den VZ Commodore undersider bilmodeller kommer enten som en 4- dørs sedan eller en 4 -dørs stasjonsvogn bare. Bruk samme layout og plattform som forgjengeren, skiller det VZ også i sine motorer. den V6 motoren kan bare holde så mye som 3 6 L, i motsetning til VY i tre 8 L av den samme motoren versjon sendingene er også forskjellig i de. VY, er det tre, nemlig : A 4 trinns automatisk, 5 trinns manuell, og til slutt, en 6 trinns manuell i tilfelle av VZ, dets sendinger er den 4 trinns automatisk, 5 trinns automatgirkasse og 6 trinns manuell type.
når det gjelder bil dimensjoner, de fleste eller alle de Commodore VZ modellene er noe kortere enn de vy sub bilklasser, selv om deres bredder er praktisk talt det samme. VY, tvert imot, synes også høyere,. som sin maksimale høyde når 1. 545 mm i forhold til VZ sine 1527 mm Samlet Holden Commodore VY og VZ forskjellig på følgende områder :
1. Det VY er den tidligere bilen serien i forhold til VZ, som ble lansert to år etter.
to. Vognen modellene i Commodore VY har 5 dører i forhold til de vogner VZ, som bare har 4 dører.
tre. Snakker om V6 motoren i enten VY eller VZ, er det sistnevnte som har en sørgelig drivstofforbruk og gass kapasitet.
4. The VY serien virker høyere og lengre enn den nyere VZ serien.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------