Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom VS1 og VS2

i tillegg fra diamanter farge, klipp, og carat, er klarhet også et aspekt som er målt svært strengt. Det er noen begreper som brukes for å betegne klarhet kvaliteten på disse steinene. to av de mest ettertraktede clarities er VS1 og VS2 karakterer. Men hvordan er disse to karakterene forskjellig ? Hva er best med tanke på diamant klarhet ? For å vite mer om dette emnet, fortsette å lese.
Selv om en vanlig person uten noen konkret kunnskap om edelstener ikke lett kan se noen synlig forskjell mellom diamanter av meget nær klarhet karakterer, prisene fortsatt enten falle eller øke betydelig som hver rute er gradert lavere eller høyere. I den enkleste forklaringen, er diamanter gradert mellom høyeste klasse ' FL (feilfri kategori diamanter ), og en I1 ( inkludert kategori diamanter). VS1 og VS2 diamanter er et sted i mellom disse to grensene karakterer. Umiddelbart lavere enn VVS2 kategorien, er VS ( veldig lett inkludert diamant klasse ) delt inn i VS1 og VS2. åpenbart er det VS2 nedre klarhet karakter sammenlignet med VS1. Begge disse modellene har inneslutninger ( diamant urenheter) som er vanskelig å få øye med bare bruk av ens øyne. Under 10x forstørrelse makt skjønt, er det ganske lett å få øye nevnte urenheter på disse steinene. Likevel er det noen få anledninger hvor VS2 kan ha noen mildt synlige inneslutninger, spesielt når du arbeider med større steiner. Imidlertid, når den ordinære publikum ser på forskjellen mellom VS1 og VS2 bruker et forstørrelsesglass, kan bare noen mennesker ser urenheter på VS1 diamant, mens de fleste eller alle mennesker kan umiddelbart se inneslutninger på en VS2 diamant.
Endelig er VS1 diamanter gitt denne høyere karakter i motsetning til VS2 fordi deres inclusions kan være : mindre, mindre i antall, eller er mer vanskelig å finne ( noe gjemt i hjørnene eller sidene av stein ).
Alt i alt,
en. Den VS1 diamanten kategorien har færre urenheter i forhold til VS2 klassen.
to. Den VS2 klasse kan ha noen synlige inneslutninger for det blotte øye, mest spesielt når det kommer til store diamanter, i motsetning til den VS1 klassen hvori inneslutninger er veldig vanskelig å få øye på uten bruk av en linse eller diamant veghøvel.
tre. med bruk av en vanlig forstørrelsesglass, kan flere mennesker lett se urenheter om diamant er en VS2, mens bare noen få utrente øyne kan se urenheter i en VS1 stein ved hjelp av et slikt instrument.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------