Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom UV og takvindu filtre

Profesjonelle fotografer trenger for å holde sine ferdigheter i meget god form for å produsere de beste bildene å selge på markedet. Mengden av fotografier kreves i dag på internett eller på annen måte, er enorme, og du må ha kunnskap til å kunne reprodusere disse fotografiene. det er derfor svært viktig å ha en skikkelig lys støtte som vil gi deg den beste oppløsningen og resultater. Bilder knyttet til miljø og landskap må å ha et UV-lys, eller et takvindu filter for å sørge for at de kommer ut på riktig måte, ellers ville de ikke kan gi deg de beste resultatene.
Tekniske spesifikasjoner:
 · UV-filtre prøve å rette fargekombinasjonen som kreves for en svart og hvit bilde ved å beskytte kameraet med ekstra objektiver UV-filtre har en blek gul farge kombinasjon?. det er ekstremt vanskelig å se forskjellen at de gjør på et bilde, men dette er alle en del av det faglige resultatet som kreves for en profesjonell fotografi.
? Â · Skylight filter prøve å rette fargen kombinasjonen av et landskap bilde som har for mye farge kontrast, og som kanskje ikke ser så naturlig uten filter. Fargekorrigering takvindu filtrene kan reflektere dårlig på hudfarger, og derfor de ikke er anbefalt av profesjonelle fotografer for portretter
resultater på bilder:
 · UV filter føre en blålig farge på bildet ditt når filtrere lyset fra det ytre miljøet
 · Skylight filter gi bildet en varm utseende slags bilder: ?. ?
 · UV-filtre gir liggende eller stående skyter en god bakgrunn. Fotografier av historiske bygninger i sort og hvitt får et meget godt resultat fra UV-filtre.
? Â · Skylight filter gi en naturlig fotografi en opptreden av farge, som en rød eller rosa fargetone. Snow konkurranser får veldig gode resultater med disse filtrene.
Selv om begge disse filtrene kan skape mer eller mindre det samme utseende i bildet ditt, er det mange blandede begreper om bruken av disse filtrene. Enkelte profesjonelle fotografer foretrekker å ikke bruke dem lenger fordi de føler at deres objektiver er tilstrekkelig i stand til å kontrollere lys kravene, og de kan også redigere bilder med bruk av den nyeste programvaren teknologien.
Sammendrag :
en UV-filtre er stort sett utformet for å beskytte bildene fra ekstra lys
2 Skylight filtre er designet for å korrigere fargen kombinasjon av. bildene.
tre. UV-filtre brukes oftere for svart-hvitt fotografier.
4. Skylight filter er mest brukt for naturlige og fargefotografier.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------