Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom PPK og PPK/S

Er du glad i våpen ? Hvis ja, gjør ikke leke med dem i det minste. Med hensyn til våpen kvalitet, er det et bestemt merke som ofte kommer til sinnet av ivrige pistol elskere. Dette er Walther PP pistoler. disse våpen er stort sett semi -automatisk i naturen. PP pistoler er den faste fat typen, og dens magasin er enkelt kolonne. Noen av de mer spesifikke våpen er PPK og PPK /S.
Blant de to, er det PPK klassen den mest vanlige, i det minste så fullstendig kjent som Polizeipistole Kriminalmodell, er det ellers blitt kalt som vanlig politi pistol, eller detektiv pistol. Det kalles som sådan fordi størrelsen gjør den mer egnet for spaningsoperasjoner, fordi det kan være skjult bedre under ens vanlig klær. Det er mindre enn PP pistol, og grepet er kort også. Med dette, er dens magasin kapasitet liksom redusert.
PPK pistol ble opprettet og sluppet tilbake i 1931. grunn av pistolen rike historiske bakgrunn og oser berømmelse, har den blitt brukt i filmer som den populære James Bond -funksjonen serie som varemerke pistolen av Bond selv. Det var også pistolen brukes av nazistenes militære politistyrke. Beryktet, var det våpenet som brukes av Hitler i selvmord hans.
PPK /S pistol er i utgangspunktet den samme som PP, men med en PPK lysbilde. den ble utviklet på et senere tidspunkt enn både PP og PPK. den ble laget etter at ratifiseringen av 1968 Gun Control Act ( U. S. A. ). Denne lov har forbudt eller sperret andre pistol klasser som ikke oppfyller 'standard' retningslinjer for pistoler. dermed den PPK var en av de typene som ble langsomt blir utslettet. Det klarte ikke å passere importen poeng test av bare ett poeng. Grunn av dette, Walther fusjonerte kvaliteter PP og PPK å opprette en ny pistol. Ved å kombinere rammen av PP med fat ( og sliden ) av PPK, har Walther utviklet PPK /S -versjon. resultatet er et våpen som faktisk var litt tyngre enn sine to forgjengere. Men denne ekstra vekten (1. 8 oz tyngre ) er den faktoren som gjorde PPK /S bestå import testen, og dermed bli den nye pistolen standarden ved Walther. Gjeldende versjoner av PPK /S, spesielt de produsert av Smith Wesson, har noen små endringer til den opprinnelige designen. Nå, har det av bedre beskyttelse for skytteren ved å forlenge sitt grep tang. Dette skjold brukeren mot slide biter ( en felles problemer oppstått med den originale PPK /S ).
en. The PPK /S er litt tyngre enn PPK pistolen.
2. The PPK /S er en nyere pistol modell i forhold til PPK.
tre. The PPK /S bestått import punktet som kreves i U. S
Byggehøyde : 104 mm (. 4 1 i )
Vekt : den PPK /S veier 51 g (. En 8 oz ) mer enn PPK
The PPK /S bladet har en ekstra runde, i begge kaliber
i 2007 [ oppdatering ], blir det PPK /S og PPK tilbys følgende kaliber. : 32 ACP ( med kapasitet på 8 1 for PPK /S og 7 +1 for PPK ), eller 380 ACP ( PPK /S : 7 +1, PPK : 6 +1) <. br />
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------