Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom LT og P DEKK

Dekkene på lastebil og personbiler kjøretøy er forskjellige. Forskjellig Dekkene i sin størrelse og lufttrykk. Vel, for å skille mellom lastebil og personbiler dekk, bokstavene LT og P er plassert foran dekkdimensjon.
Hvis du ønsker å bære tyngre last, eller ønsker å reise på harde veier, så de beste dekkene er LT dekk, som de er tøffere på veiene enn P dekkene. Hvis du bare ønsker å ri på veiene, og hvis det er ikke mye å taue eller bære, så P typen er det beste valget.
P dekk refererer til Personbil dekk og LT refererer til lett lastebil dekk. En av de viktigste forskjellene som kan bli lagt merke mellom de to typer dekk er at LT dekk er ikke like fleksibel som P dekk.
når man sammenligner deres holdbarhet, LT dekk er mer holdbare enn de P type dekk. Dessuten LT dekk er sterkere i forhold til P typene. LT dekk ri grovere enn P dekk, som kjøringen smidigere på veiene.
En annen forskjell som kan sees mellom de to typene, er at de lett lastebil dekk kommer med maksimal inflasjon. I motsetning til Personbil dekk, blir de lett lastebil som brukes for å gjennomføre flere belastninger. LT dekk har en belastning utvalg av 10 lag, mens P dekk har bare en 4 lags lastgruppe.
Lett lastebil dekk er laget av flere aggressive trinn enn de personbil type dekk LT dekk vil gi en mer stabil følelse på veiene
Oppsummering : en P dekk refererer til personbil dekk og LT henviser til lett lastebil dekk.
to. LT dekk er ikke like fleksibel som P dekkene.
3. LT dekk ri grovere enn P dekk, noe som ri jevnere på veiene.
4. The Light Truck dekk er sterkere i forhold til passasjeren typene.
fem. motsetning til Personbil dekk, de lett lastebil dekk kommer med maksimal inflasjon.
6 lett lastebil dekk har en belastning utvalg av 10 lag, mens personbil dekk har bare en 4 lags lastgruppe
7 LT dekk er laget av mer aggressive treads enn P type dekk.
8. motsetning til personbil dekk, de lett lastebil dekk er stivere.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------