Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom LS og GSR

Acura Integra er en sporty bil fra Honda Motors bilen produksjonsbedrift. Det er en forhjulsdrevet bil som selges som en sedan og en kombikupé. Honda introduserte Acura linje av biler til å starte en mangfoldig merkevare slik at den kan appellere til opp-markedet forbrukere. den ble lansert i 1986 for å konkurrere mot Volkswagen Golf GTI, en meget populær bil på den tiden.
LS og GSR er to svært forskjellige Integras. Begge er faktisk trimmer av Integra produktlinje, sammen med RS, GS og SE. LS er svært lik den sistnevnte tre når det gjelder ytelse, som de alle kommer med samme B18B1 non-VTEC motor. Det genererer 142 hk ved 7000 rpm.
LS trim av Integra anses å være den mest foretrukne av alle trims. forkortelsen står for " Luxury Sport », og var tilgjengelig i coupé og sedan. det var et skritt over grunnmodellen RS ( Regular Sport ). Fra den forrige modellen, lagt til det funksjoner som en kassettspiller, lettmetallfelger, og cruise kontroll den ble fulgt opp av SE, en forkortelse for « Special Edition », og er noen ganger referert til som LS. -S, som i " Luxury Series Special ". Noen flere funksjoner ble lagt, men bare i coupe type. GS er akkurat den samme som SE.
GSR ( GS-R ), som betyr « Grand Sport Racing, er svært forskjellig fra alle de som er nevnt ovenfor. Denne typen har alle funksjonene og mer. aller viktigste, den har en B18C1 DOHC VTEC -motor, som genererer 170 hk ved 8000 rpm. det er en virkelig kraftigere dyr i forhold til de andre Integras.
Selvfølgelig er det LS et par hakk lavere enn GSR. Men av åpenbare grunner, er det LS rimeligere, og med nok funksjoner å tilfredsstille den gjennomsnittlige forbruker. Det er LS spesielle utgaver som nesten helt etterligner GSR, funksjonsrike klok Primært var det motoren som skiller dem Sammendrag:
En GSR har flere funksjoner enn LS.
to. GSR idrett en annen, men kraftigere motor. Dermed skiller den seg fra LS, GS, SE og RS, som disse fire deler. samme motor
3 GSR er dyrere enn LS, hovedsakelig på grunn av kraften forskjellen, for det andre, på grunn av funksjonene
4. LS betyr ' Luxury Sport ', mens GSR står for ' Grand Sport Racing '.
fem. GSR er et par hakk høyere enn LS.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------