Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom KRZR og RAZR

Motorola RAZR var et spill veksler da det ble utgitt. Det sported en veldig stilig og elegant utseende på den tynneste formfaktor på det tidspunktet. Den KRZR bare fulgte eksempelet av RAZR i en litt modifisert form faktor, som kan være litt mer tiltalende for noen mennesker. Razr er litt bred, og ser firkantet når det er lukket. bredden kan være litt problematisk for de som har petite hender, og som finner det vanskelig å nå tastene på den andre siden når du bruker telefonen med én hånd.
KRZR er smalere i forhold til RAZR, men for at det til å passe alle kretsene i den smale rammen, er det KRZR litt lengre og tykkere enn Razr. Dette gjør det ligner mer felles clamshell-telefoner på markedet. til tross for at den bærer fortsatt mye av funksjonene og utseendet til RAZR, inkludert metallic tastaturet, utmerket kamera, og den fine skjermen. som en side- effekt av endring av bredden på KRZR, er skjermen også merkbart mindre enn den RAZR. Jo større skjermen er mye bedre når du ser videoer på telefonen.
En annen endring i utformingen er flytting av volumtastene fra øvre halvdel hvor skjermen er plassert, til nedre halvdel ved tastaturet. Dette gjør ikke mye av en forskjell når clamshell er lukket, som knappene er flyttet tilbake bare ved litt Men når clamshell er åpen, volumtastene på KRZR er mer lett tilgjengelige at de. av Razr.
på slutten av dagen, ligger valget mellom RAZR og KRZR med hvilken størrelse brukeren er mer behagelig. Begge arbeider like godt som mobiltelefoner, og selv som musikkspillere, med et microSD-kort for musikk lagring. Folk som er komfortabel med større RAZR finner større skjerm å være et stort pluss. For folk som ikke liker RAZR, er KRZR et meget godt alternativ som beholder utseende og funksjonalitet av Razr Summary :
1. KRZR er basert på RAZR <. br /> 2. den KRZR er smalere, men tykkere og lengre enn RAZR.
tre. den KRZR skjermen er mye mindre i forhold til den av RAZR.
. 4. volumtastene på KRZR ligger på nedre halvdel, mens de av RAZR er på øvre halvdel.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------