Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom HF10 og HF11

Canon VIXIA HF10 og HF11 er digitale videokameraer som bruker flash -basert minne til å lagre informasjon, i stedet for tape eller harddisker. Disse videokameraene er betydelig mindre, og mer kompakt enn andre typer. mangelen på bevegelige deler for lagringsmediet forbedrer også batterilevetiden av videokameraet. HF11 er ikke en stor oppdatering til HF10, så det er egentlig ikke så mye av en forskjell. den største forskjellen mellom de to er i tillegg en høyere opptak båndbredde for HF11. HF10 er bare i stand til opptak på en maksimal bitrate på 17mbps, mens HF11 er i stand til innspillingen mye mer informasjon på 24 Mbps.
Jo høyere bitrate på HF11 egentlig ikke gjøre så mye av en forskjell når innspilling videoer i optimale forhold, som HF10 og HF11 begge deler samme sensor og objektiv. Jo høyere maksimal bitrate på HF11 kan virkelig verdsatt i dårlige lysforhold. Lite lys ikke bare henvise til virkelig mørke situasjoner, som overalt at et stillbildekamera ville trenge en flash kan betraktes som lav lys.
En annen viktig forskjell mellom de to er mengden minne som er innebygd i systemene. HF10 pakker en 16GB SD-kort, mens HF11 har dobbelt så mye, med 32GB. Jo større beløp av innebygd minne er nødvendig, som skyter på 24 Mbps raskt kan fylle opp lagringsplassen. for de som fortsatt finner det interne minnet utilstrekkelig, er det en SD kortplass hvor du kan sette inn ekstra minnekort for enda større lagringsplass.
HF11 koster mye mer enn HF10. forskjellen i minnet kan lett elimineres ved kjøp av en billig SD-kort. Mange tror at 24 Mbps opptaksmodus ikke validerer egentlig gjenværende prisforskjellen mellom de to. Derfor er HF10 det mer fornuftig kjøp, så det er mye billigere enn HF11. Men for dem som gjør ønsker det beste, er HF11 bedre alternativ hvis prisen er ikke en bekymring Sammendrag:
en kvalitet HF10 tar opp med en maksimal bitrate på 17mbps, mens HF11 tar opp med maks 24 Mbps.
2. HF11 kan prestere bedre enn HF10 i dårlige lysforhold.
tre. HF10 har en 16 GB innebygd minne, mens HF11 har 32GB innebygget minne.
4. HF10 koster mye mindre enn HF11.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------