Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom GSR og MR

Hvis du er på utkikk etter en bil å kjøpe "hva er de tingene som du vanligvis ser etter? For folk flest, kan det variere fra prisen, 'look' og stil på bilen, kjørelengde, hastighet og funksjoner, og det omdømme eller påliteligheten av bilfabrikanten. Her vil vi ta en titt på to ulike modeller fra samme bilmerke, som er Mitsubishi.
en av deres mest populære modeller er Mitsubishi Evo, som står for Evolution ", og selskapet har allerede gitt ut flere utgaver av samme modell navn. Den første utgaven av Mitsubishi Evo ble utgitt i 1992, og det er i utgangspunktet en høy ytelse versjon av den stadig populære Mitsubishi Lancer.
Nå, to av de modellene som vi vil sammenligne, er Evo GSR og Evo MR. GSR er en del av Evolution i modellene i Mitsubishi Evo, mens MR tilhører Evolution VIII gruppen.
den første generasjonen Evo jeg biler, som inkluderer GSR har 5-trinns manuell motorer, og ble produsert fra oktober 1992 til januar 1994. mellomtiden, den åttende generasjonen av Evo biler, som inkluderer MR modeller, kommer i 5- trinns og 6- trinns manuell motorer. Den Mrs ble løslatt fra januar 2003 til mars 2005. Kanskje de eneste forskjellene mellom GSR og MR, er en del utvendige funksjoner, og noen innvendige funksjoner. Som nevnt tidligere, kommer MR i modeller som har en 6- trinns girkasse, mens GSR har bare fem hastigheter. MR har også noen luksuriøse funksjoner som valgfrie skinnsetene.
Avhengig av dine personlige smak, kan du ta plukke fra enten MR eller GSR modeller av Mitsubishi Evo ' men deres forestillinger som biler er praktisk talt det samme.
Oppsummering :
en GSR er en del av Mitsubishi Evolution jeg generasjon, mens MR tilhører Evolution VIII utgaven
2. GSR. ble løslatt fra oktober 1992 til januar 1994, mens MR ble løslatt fra januar 2003 til mars 2005.
tre. GSR kommer i 5-trinns manuell girkasse motorer, mens MR kommer i fem og 6- trinns manuell girkasse motorer.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------