Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom FETT og SMøR

Fra et rent fettinnhold synspunkt, er forskjellen mellom fett og smør ganske betydelig. Siden sammenligningen er generelt i referanse til baking, må vi forstå nøyaktig hvordan fettinnhold vil smelte, og påvirke den generelle smaken og luften innholdet i en bakt element.
Avkortning er en form av 100% fett. Butter har et høyt fettinnhold, men det er også et meieri produkt, som betyr at det også har melk partikler samt en liten, men viktig andel av vann. Når baking med disse stoffene, må du se på hvordan hver blander med varme, i ferd med å ta ingrediensene til neste trinn når du oppretter ferdige produktet. Butter vil tendere til å smelte under varme på en raskere hastighet enn matfett, på grunn av dens melk og vanninnhold. Avkortning tendens til å beholde en høyere grad av fleksibilitet i de ferdige produktene.
produkter laget med matfett er ofte mykere. Det er heller ingen meieri i forkorte, noe som gjør det til en førsteklasses valg når bakervarer for mennesker med meieri allergi. For baking produkter som krever høyde, er forkorting mer sannsynlig å beholde luften fanget i røren under miksingen prosessen.
Smør skaper en annen smak også. Selv om det ikke kan fastsettes som smaken er bedre, er smør vanligvis valget for mer krydret og søt smak, mens forkorting brukes vanligvis for sin mangel på ekstra smakstilsetning.
oppskrifter som krever forkorting kan vanligvis bli erstattet med smør, til tross for fett, melk og vann innhold problemstillinger. Men oppskrifter som krever smør generelt ikke kan slås med matfett, som fett, melk og vann innholdet er allerede skrevet inn i likningen når perfeksjonere oppskriften, og kan være en nødvendig del av det endelige produktet.
i motsetning til fett, kan smør brukes til et bredere spekter av valg i kjøkkenet. Du kan bruke smør for saut ? ing, samt for å tilføre fuktighet til ting som poteter og kylling. Forkortningsinnstilling er ikke vanligvis brukt som smakstilsetning alternativ for matlaging, men mer som en base for baking prosjekter.
Oppsummering :
en Avkortning er a100 % fett 2 Butter har ekstra melk og vann partikler, og er ikke alt fett
. 3. Butter smelter raskere under varme.
4. Butter sprer tynnere når smeltet.
fem. Avkortning beholder en høyere fleksibilitet, og beholder luft, resulterer i en høyere vekst.
6. nedkorting produkter er mykere.
7. Butter brukes for smaken.
8. Shortening brukes som en flavorless utgangspunkt
9 Avkortning kan byttes for smør.
10. Butter kan vanligvis ikke byttes mot fett.
11. Butter har bruker på kjøkkenet utover bare baking.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------