Stilling: ovs0 > Anne Lystrup >

Forskjellen mellom Dual Shock 3 og SIXAXIS

hovedgrensesnittet spilleren til den virtuelle verden som han river seg selv, er den enkel enhet som kalles en kontroller. I Playstation 3 ( PS3 ), blir den kalt gamepad. sanne spillere er veldig spesielt om "følelsen" av utstyret som de spiller. spillkontroller kan gjøre eller ødelegge den brukervennlige spillopplevelsen " for ikke å nevne ytelse.
Console gaming har gått veldig langt. Selv om vi ennå ikke har nådd den kommersielle tilgjengeligheten av virtuelle spill der vi bruker en kropp gear av bevegelsessensorer for å kontrollere bevegelser i spill ( akkurat som de i filmene ), vi allerede har trådløse spillkontroller med intelligent bevegelsessensorer. Denne teknologien forbedrer spillopplevelsen, fordi gamepad reagerer på spillets virtuelle situasjoner ved å riste, vippe, og andre ting.
Hvis du er en PS3 -konsoll gamer, har du sannsynligvis kjenne de ulike typer spillkontroller tilgjengelig for dine favoritt konsoll spill. de to mest populære typer PS3 spillkontroller er SIXAXIS og Dual Shock 3. Begge disse PS3 spillkontroller blir mye brukt og misbrukt av hardcore PS3-gamere. de er faktisk veldig lignende, og har bare noen få forskjeller. Beetween de to, SIXAXIS var den første som skal utvikles. Det ble gjort tilgjengelig for detaljhandel november 2006, og på den tiden, ble det ansett å være den offisielle kontrolleren til PS3. Nøyaktig ett år etter sin utgivelse, SIXAXIS ble etterfulgt av Dual Shock 3, som ble utgitt for detaljhandel i Japan. Fem til åtte måneder senere, ble det gjort tilgjengelig i andre land, som USA, Canada og Europa.
Deres utseende er identisk, bortsett fra, selvfølgelig, etiketten på toppen av gamepad som klart indikerer hva slags kontroller du bruker. Bortsett fra etiketten, er det ganske åpenbart at Dual Shock 3 pk noen flere gram enn SIXAXIS. De fleste vil vurdere dette en god ting, fordi det føles mer stabil og naturlig.
Utgangspunktet, Dual Shock 3 har alle funksjonene som SIXAXIS -funksjoner, pluss én. det pluss én er den såkalte " Rumble "-funksjon. den har element av vibrasjon når spillet krever det, en sympatisk trekk fraværende i forgjengeren. med det blir sagt, Dual Shock 3 er litt dyrere, men det er en liten pris å betale for en bedre PS3 Gamepad.
Oppsummering :
en SIXAXIS var først på åstedet, som det ble gjort tilgjengelig i 2006 Det ble etterfulgt av Dual Shock 3 et år senere 2. Dual Shock 3 er tyngre enn SIXAXIS.
tre. Dual Shock 3 er mer holdbar og solid forhold til SIXAXIS.
4. Dual Shock 3 har en " Rumble ", eller vibrerende funksjon som er fraværende i SIXAXIS.
fem. Skjønt subjektive, vil mange si at Dual Shock 3 føles mer naturlig i hendene enn SIXAXIS.
6. Dual Shock er litt dyrere, men verdt det.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------